Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αγανακτηση υπαλληλων

Κ.Υπουργε της Δικαιοσυνης η κατασταση που επικρατει στο σωφρονιστκο καταστημα τρικαλων ειναι απαραδεκτη οσων αφορα την κατανομη του Προσωπικου...
Ειμαστε αγανακτισμενοι. Ειμαστε περιπου 140 υπαλληλοι,απο αυτους τους 140 ομως οι 80 ειναι στη φυλαξη,οι υπολοιποι ειναι διασκοδρισμενοι εδω και εκει,αλλοι στη γραμματεια, αλλοι στο λογιστηριο, αλλοι στο ιατρειο, αλλοι στο σουπερ μαρκετ της φυλακη.και αλλοι ανευ αντικειμενου. Επανειλημενως εχουμε εκφρασει τα παραπονα μας στη διευθνση του καταστηματος,στο σωματειο αλλα ολοι μας εχουν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια. Στα γραφεια δεν εχουν καρεκλες να καθησουν, παρολο που εχουν ερθει διοικητικοι υπαλληλοι με μεταταξεις απο αλλες υπηρεσιες η Διευθυνση κανει το κοροιδο και δεν βγαζει κανεναν φυλακα απο τα γραφεια,αυτο βεβαια συμβαινει γιατι ειναι ολοι τους κολητοι και δεν τους νοιαζει αν οι υπολοιποι πεθαινουν στη φυλαξη χωρις ρεπο και χωρις να πληρωνομαστε τα νυχτερινα.

Στο ιατρειο του καταστηματος παρολο που ειναι [6] νοσηλευτες ειναι και τρεις φυλακες,ουτε ο κορυδαλλος δεν εχει τοσους στο ιατρειο. Ολα αυτα πιστευουμε δεν τα γνωριζετε γιαυτο ζηταμε την παρεμβαση σας να λυθουν επιτελους τα προβληματα μας και να μπει μια ταξη σε ολο αυτο το παρασκηνιο. Ζητηστε μια κατασταση των υπαλληλων και το αντικειμενο του καθε υπαλληλου και τοτε θα διαπυστωσετε αυτα για τα οποια πηραμε το θαρρος να σας ενημερωσουμε. Αλλη λυση δεν υπηρχε.

Ευχαριστουμε.