Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ (ΜΗΧΑΝΩΝ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Καθε βραδυ (πολλες φορες και ημερα) στο κομματι του περιφερειακου απο την διασταυρωση Ιστιαιας - δεξαμενης εως την...
 διασταυρωση Ιστιαιας - Α. Γεωργιου γινονται κοντρες με...
μηχανακια (παπακια) και αυτοκινητα με θεατες. Οπως φαινεται και στης φωτο (τραβηγμενες την ωρα που επιστρεφουν απο κοντρα) τα μηχανακια ειναι ιδιοκατασκευες με ειδικες εξατμισεις για θορυβο. Οι περισσοτεροι ειναι ανηλικοι μαθητες λυκειου μιας και ολα αυτα τα μηχανακια δεσποζουν μεσα στην αυλη του λυκειου καθημερινα και σε καθε διαλειμα τα βγαζουν βολτα εκτος σχολειου.

Τα περισσοτερα "παπακια" δεν εχουν πινακιδες και τα υπολοιπα κρυμμενες κατω απο το πισω φτερο. Για αδειες, διπλωματα, ασφαλειες κτλ ουτε κουβεντα... οπως λενε και οι ιδιοι. Ολα ειναι πανω απο 125 κυβικα και σε αυτη την ηλικια βγαζεις μονο διπλωμα μοτοποδηλατου 50 κυβικων. Κοντρες γινονται και με αυτοκινητα "πειραγμενα" πολλες φορες με ανηλικους οδηγους, αναπτυσσοντας μεγαλες ταχυτητες, με χαρακτηριστικο ενα λευκο citroen saxo κατοικου Α. Γεωργιου. Πολλα τα τηλεφωνα των περιοικων στο αστυνομικο τμημα με πληρης περιγραφη και νουμερα πινακιδων αλλα χωρις αποτελεσμα.

Οσες φορες απο αυτες εχει ερθει περιπολικο στο σημειο απλα οι "ραλιστες" διαφευγουν στα γυρω δρομακια και επιστρεφουν αργοτερα. Ποσο δυσκολο για την αστυνομια ειναι να κανει το καθηκον της? Ποσο δυσκολο ειναι να κανει μια επιχειρηση για το φαινομενο? Να κανει τα νομιμα αυτα για τα οποια πληρωνετε? Αν δεν μπορει να τους συλλαβει επι τοπου μπορει να το κανει στης καφετεριες που πανε μετα η να καλεσει αυτους και τους γονεις τους στο τμημα μιας και ξερει πολλη καλα ποιοι ειναι. Ολη μερα στο κεντρο της πολης κυκλοφορουν "παπακια" και "γουρουνες".

Τελευταιο νεο σημειο για κοντρες (περισσοτερο μεγαλυτερα αυτοκινητα) ειναι ο δρομος Ιστιαιας - Βουτα (βουτα - με τονο στο υ - οπως την λενε και οι ιδιοι). Ο κοσμος που κοιμαται και ξυπνα νωρις το πρωι τι φταιει? Ο περαστικος που θα τον σκοτωσουν αν γινει κανενα ατυχημα τι φταιει? Ποση παιδεια τους λειπει? Ποσο ανευθυνους γονεις εχουν? Ειδη προσφατα ειχαμε ενα ατυχημα. Αφθονο υλικο απο μερικους περιοικους (βιντεο και φωτογραφιες) στην διαθεση σας.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ