Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Στην Ελλάδα πετάνε μπουκάλια!.. Είναι μέρος του πολιτισμού τους»

Υπολογίζουν πολύ την ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ οι Δανοί. Όλη την εβδομάδα γίνεται αναφορά για την «κόλαση της Αθήνας», ενώ σήμερα ήρθε το δημοσίευμα της «Sporten» με τις δηλώσεις του...
 Ρόμενταλ για να επιβεβαιώσει τα όσα ήδη έχουν γραφεί.
Αρχικά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το κλίμα στο Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να προκαλέσει ακόμα «μεγαλύτερο σοκ» στους παίκτες της Κοπεχγάγης απʼ ότι το δανέζικο ντέρμπι με την Μπρόντμπι!

«Μας πετάνε μπουκάλια»

«Η μικρή μερίδα φανατικών οπαδών της Μπρόντμπι δεν μπορεί να συγκριθεί με τους 71.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο», γράφουν οι Δανοί και εν συνεχεία τον λόγο παίρνει ο άσος του Ολυμπιακού που τονίζει για τους φιλάθλους στην Ελλάδα:

«Αν δεν πάει καλά το ματς και δεν είναι ικανοποιημένοι με τον διαιτητή τότε πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε φορά που παίζουμε εκτός έδρας παντού υπάρχουν καπνογόνα και μας πετάνε μπουκάλια!», λέει ο Ρόμενταλ που όπως σημειώνει το ρεπορτάζ έχει προλάβει -αν και βρίσκεται λίγο καιρό στη χώρα μας- να βιώσει την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων.

«Μέρος του πολιτισμού τους»!

«Ο Ρόμενταλ προβλέπει άγρια ατμόσφαιρα σήμερα στην Αθήνα», γράφει η «Sporten» και συνεχίζει με τις δηλώσεις του παίκτη των Πειραιωτών:

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι μεγαλύτερο από το δικό μας (σ.σ. Καραϊσκάκη) και πιστεύω ότι θα είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα. Είναι εκπληκτικό βλέπεις αυτούς τους οπαδούς», τόνισε για να συνεχίσει ότι πολλές φορές:

«Εκτοξεύονται αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και χτυπούν τους παίκτες. Την τελευταία φορά που παίξαμε, χτυπήθηκε ένας διαιτητής, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει με αυτούς που τα δημιουργούν. Είναι μέρος του πολιτισμού τους!», τόνισε για να συνεχίσει:

«Κάθε πέντε λεπτά ʽμπαμʼ»!

«Εδώ είναι πολύ συνηθισμένο να μπαίνουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Τους αφήνουν να ξεσπάσουν και μετά τους πετάνε έξω. Επίσης πετούν συνέχεια βεγγαλικά. Κάθε πέντε λεπτά ακούς ένα 'μπαμ'», δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού.

«Το χρώμα του εχθρού»

Στη συνέχεια, ο Ρόμενταλ αφού αναφέρεται στο γεγονός ότι οπαδοί επισκέφθηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού με άγριες διαθέσεις μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι, τονίζει ότι: «στην Ελλάδα αν κερδίζεις σε αντιμετωπίζουν στον δρόμο σαν ήρωα, αν χάσεις είναι καλύτερο να καθίσεις στο σπίτι όλη την εβδομάδα»!

Έπειτα ερωτηθείς ο άσος του Ολυμπιακού αν θα πάει σήμερα στο γήπεδο απάντησε ότι αυτό θα ήταν «σκανδαλώδες!», ενώ έφερε ένα παράδειγμα που του έτυχε με οπαδό των «ερυθρολεύκων» που του την «έπεσε» στο αεροδρόμιο επειδή φορούσε ένα πράσινο ρούχο, «το χρώμα του εχθρού!», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.