Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αστυνομικοί μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τέσσερις αστυνομικοί που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε πολυμελές κύκλωμα κατασκευής και...
 διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ). Ταυτόχρονα, διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος των συλληφθέντων αστυνομικών.


Πρόκειται για τρεις αξιωματικούς που υπηρετούν στον Πολύγυρο και στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, και για έναν αστυφύλακα που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, δύο εκ των αστυνομικών συνδέονται με συγγένεια.
Όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, δύο εξ αυτών συμμετείχαν ενεργά στη δράση του κυκλώματος, ενώ οι υπόλοιποι δύο παρείχαν κάλυψη υπό τη μορφή παροχής πληροφοριών για επικείμενες έρευνες των αστυνομικών αρχών.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά είκοσι συλλήψεις φερόμενων ως μελών του κυκλώματος. Μεταξύ αυτών είναι και τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, ενώ οι έρευνες των διωκτικών αρχών για ενδεχόμενη συμμετοχή κι άλλων ατόμων συνεχίζονται.
Ως αρχηγός του κυκλώματος, το οποίο εξήγαγε το παράνομο φορτίο σε διάφορες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, φέρεται να είναι ιδιοκτήτης εταιρίας security.
Το εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας των λαθραίων τσιγάρων στεγάζονταν σε αποθήκη σε δασική έκταση στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής. Σε έφοδο των διωκτικών αρχών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος λαθραίων πακέτων τσιγάρων, μεγάλες ποσότητες καπνού, που κατ’ εκτίμηση των αρχών φτάνουν τους 60 τόνους, υλικά συσκευασίας, καθώς επίσης και μηχανολογικός εξοπλισμός κατασκευής και τυποποίησης των πακέτων.
Η οργάνωση διατηρούσε, επίσης, αποθήκη με ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΥπΕΕ, Δημήτρη Τράντα, από την καταμέτρηση των κατασχεθέντων φορτίων προκύπτει ότι η αξία των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στα 4 εκατομμύρια ευρώ.