Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όλεθρος Κώστα Λεβαντή στην Κερατέα


Όλεθρος Κώστα Λεβαντή στην Κερατέα
Σε όλεθρο εξελίχθηκε η χθεσινή τελευταία προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή στην Κερατέα. Η υποκρισία η ψευτιά και η αθλιότητα ήταν οι συντελεστές ενός εξαιρετικού θεάματος που προκάλεσε άφθονο γέλιο και επικριτικά σχόλια από το κοινό που παρακολούθησε... την ομιλία. Ο...δεύοντας στο δεύτερο γύρο των εκλογών ζούμε το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο. Δύο συνδυασμοί από την Κερατέα οι οποίοι μέχρι και πριν λίγες ημέρες σφάζονταν κυριολεκτικά για την επικράτησή τους στις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής, ξαφνικά δημιουργούν κοινό μέτωπο αντεπίθεσης κατά του υποψηφίου από το Λαύριο κυρίου Λουκά. Παρακολουθήσαμε έκπληκτοι έναν Κώστα Λεβαντή να αναιρεί με μιας όλες τις προεκλογικές κατηγορίες κατά του συνυποψήφιου του, Σταύρου Ιατρού και να τις μετατρέπει ως δια μαγείας σε ευφημισμούς και κολακείες προς τον απερχόμενο δήμαρχο Κερατέας. Έφθασε μάλιστα σε σημείο να διαβάσει και να παραδεχθεί τον απολογισμό έργου του Ιατρού που μέχρι πρότινος υποτιμούσε. Έγινε φανερό σε όλους το παζάρι που προηγήθηκε. "Θα παραδεχθείς δημόσια το έργο μου ώστε να σου προσφέρω την στήριξή μου για τον δεύτερο γύρο..."
Η απόγνωση μάλιστα του κυρίου Λεβαντή έφθασε σε σημείο τέτοιο ώστε να καλέσει στο βήμα τον εφοπλιστή κύριο Πρίφτη, χορηγού του νέου Κέντρου Υγείας και του Κ.Α.Π.Η. Κερατέας. Ο κύριος Πρίφτης, φανερά αδιάφορος, δεν επιθυμούσε να ανέβει στο βήμα αλλά έπειτα από την ικεσία του κυρίου Λεβαντή (που μόνο στα γόνατα δεν έπεσε για να τον παρακαλέσει) ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει. Ο κύριος Πρίφτης φανερά ενοχλημένος από την πρόσκληση του Λεβαντή ξεκίνησε την ομιλία του με μια κραυγή απελπισίας και αναστεναγμού που ξάφνιασε το κοινό. Διάβασε ένα σύντομο κείμενο που του είχαν έτοιμο στο βήμα του ομιλητή και τελείωσε λέγοντας πως δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρακτικές καθώς είναι ένας άνθρωπος που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.
Ειλικρινά κατανοούμε την απόγνωση που μπορεί να νιώθει ένας υποψήφιος δήμαρχος τις τελευταίες ημέρες πριν χάσει τις εκλογές και συμπάσχουμε μαζί του. Περαστικά σας κύριε Λεβαντή. Αρκετά πια...