Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

''Κρίση ηλικίας'' από τα...35

Ακόμα πιο νωρίς ''χτυπά'' πλέον η κρίση της μέσης ηλικίας, σύμφωνα με βρετανική έρευνα της Relate, η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη 29/09.
Τα αποτελέσματά της...

 καταδεικνύουν ότι οι Βρετανοί, που πλησιάζουν ή έχουν μόλις περάσει τα 40, ενδίδουν όλο και περισσότερο στο αίσθημα της μοναξιάς ή ακόμα και της κατάθλιψης.
Καθώς εντείνονται δε, οι πιέσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, το πρόβλημα επιδεινώνεται.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το ένα πέμπτο των Βρετανών ηλικίας 35-44 ετών εύχεται να είχε καλύτερη σχέση με την οικογένειά του, ενώ το ένα τρίτο σχεδόν πιστεύει ότι θα μπορούσε να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχέσεις, εάν εργαζόταν λιγότερες ώρες.
Σε ποσοστό που ξεπερνάει το 20%, οι ερωτηθέντες Βρετανοί απάντησαν ότι αισθάνονται συχνά μόνοι, ενώ το 5% δήλωσε ότι δεν έχει καθόλου φίλους.
''Συνήθως, με τον όρο «κρίση μέσης ηλικίας», αναφερόμαστε σε άτομα που πλησιάζουν ή έχουν κλείσει τα 50 έτη. Η έρευνα, όμως, αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι διανύουν αυτή την περίοδο νωρίτερα απ’ ό, τι θα περιμέναμε'', σχολιάζει η Κλερ Τάιλερ, διευθύνουσα σύμβουλος της Relate.
Είναι η εποχή που η ζωή γίνεται πιο απαιτητική ενώ το ξεκίνημα μια νέας οικογένειας, οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο καθώς και η οικονομική κρίση αποτελούν επιβαρυντικούς στρεσσογόνους παράγοντες.
Σύμφωνα με τη Relate, το 22% των ατόμων ηλικίας 35-44 ετών, που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσε ότι έχει παρουσιάσει κατάθλιψη εξαιτίας μια κακής σχέσης, ενώ το 40% δηλώνει ότι έχει εξαπατηθεί από συνεργάτη.