Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ "ΑΒΕΡΩΦ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Θυμάστε που είχαμε γίνει περίγελος στη γείτονα χώρα Τουρκία όταν το θωρηκτό «Αβέρωφ» χρησιμοποιήθηκε για να «φιλοξενήσει» το...
 γαμήλιο γλέντι Πατίτσα- Χρουσαλά; E, μάλλον ήρθε η ώρα τα τουρκικά μέσα να αναθεωρήσουν τα ειρωνικά και περιπαικτικά τους σχόλια. Ο λόγος; Το σκάφος «Savarona» σύμβολο του τουρκικού έθνους, μετατράπηκε σε πλωτό οίκο ανοχής!

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία , καθώς το σκάφος που κάποτε έζησε μέσα ο Κεμάλ Αττατούρκ, χρησιμοποιούνταν από τους εμπόρους λευκής σαρκός ώστε να εκδίδουν το «πλήρωμα»τους, που αποτελούταν από εντυπωσιακές γυναίκες με καταγωγή από Ρωσία και Ουκρανία.

Το απίστευτο αυτό γεγονός ανακαλύφθηκε όταν έπειτα από επτά μήνες παρακολούθησης, η στρατοχωροφυλακή πραγματοποίησε έφοδο στο πλοίο, συλλαμβάνοντας τόσο τα μέλη της ομάδας των εμπόρων, όσο και τις κοπέλες που πρόσφεραν τις «υπηρεσίες» τους σε πλούσιους και εκκεντρικούς επιχειρηματίες.

Το πλοίο μέχρι το 1989 ανήκε στο πολεμικό ναυτικό, αλλά μετά το θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, το κράτος δεν μπορούσε να το συντηρήσει και έτσι «πέρασε» στην κατοχή του επιχειρηματία, ο οποίος το νοίκιαζε στους εμπόρους με χρηματικό αντίτιμο 50.000 δολάρια τη μέρα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.