Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

πρέπει να μπουν τα πράγματα σε τάξη...

Επιτέλους για να μπουν τα πράγματα σε τάξη !!!!Οι άντρες είναι το ισχυρό φύλο και ζει επτά χρόνια λιγότερο από το ασθενές.Πολύ καταπίεση...Μια ζωή ενοχές.
Από πιτσιρικάδες (Βαλε το φανελάκι σου...
 μη κρυώσεις!!! Θες να με πεθάνεις;).Μέχρι τι στιγμή που πεθαίνεις (Γιατί με άφησες μόνη αντρα μου;).
Ένοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε).Όταν δεν σας αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε).Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη ζωή μου για σένα!).Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ;).
Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!)Όταν δεν σας παντρευόμαστε (το ίδιο με πριν, πιο δραματικά).
Όταν σας πηδάμε (με πλάνεψες, με ζάλισες, με παρέσυρες!)Όταν δεν σας πηδάμε (κατάλαβα - δεν μπορείς!).
Όταν είμαστε ευγενικοί (αδελφή είναι αυτός;)Όταν δεν είμαστε (τι αγροίκος!).Και όταν στο σεξ δεν έχουν οργασμό, ποιος φταίει;Καλά το καταλάβατε ο άντρας!!! Ένοχοι εμείς και για αυτό.Αποκλειστικά. (Δεν τα καταφέρνεις, χρυσέ μου!).
Λένε ότι πίσω από κάθε μεγάλο άντρα υπάρχει μια γυναίκα. Ίσως.Οπωσδήποτε πίσω από κάθε νευρωτικό, μαμόθρεφτο, αναποφάσιστο,ευνουχισμένο, κακομοίρη άντρα υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ μια γυναίκα.
Έρευνα έχει αποδείξει πως το 85% των αποφάσεων της οικογένειαςπαίρνονται άμεσα ή έμμεσα από τις γυναίκες (κυρίως έμμεσα).Πολύ καταπίεση όμως...
Και δε φτάνει που ζείτε επτά χρόνιαπερισσότερο από μας, είστε και προνομιούχες στον έρωτα. Οι γυναίκεςείναι ικανές για απεριόριστο αριθμό οργασμών την ημέρα.Εμείς;Και το γέλιο είναι ότι όλη την ευθύνη για την ικανοποίησή τους τηνέχουμε εμείς!!! Έτσι αν η κυρία είναι ανοργασμικιά, είσαιυποχρεωμένος να δουλεύεις δύο ώρες σαν χαμάλης βάζοντας όλη σου τηντέχνη και όταν στο τέλος δεν τελειώσει, βγαίνεις και ο μαλάκας τηςυπόθεσης που δεν μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα.
Και το τραγικότερο; Μια γυναίκα δεν είναι ποτέ ανίκανη.Ακόμα όμως και να νιώθει έτσι κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει.Ενώ εμάς αν δεν υπάρχει ...έπαρση σημαίας δεν μπορούμε να το κρύψουμε με τίποτα.
Λένε πως το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο είναι να κάνεις το κέφι σουκαι να σε πληρώνουν για αυτό.. Υπάρχει πιο μεγάλο κέφι από τον έρωτα; Αλλά ποιον πληρώνουν για αυτό;Όχι βέβαια τους άντρες...(ελάχιστες εξαιρέσεις).
Δύο πράγματα μισούσα στη ζωή μου. Το στρατιωτικό και την εργασία.Και μ' έπιανε ζάλη όταν σκεφτόμουν πως το "ασθενές" και ωραίο φύλοδεν έχει την υποχρέωση να κάνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Μια στατιστική αναφέρει πως οι γυναίκες απατούν τους άντρες σεμικρότερο ποσοστό (35% έναντι 48%).Μια άλλη στατιστική όμως λέει πως οι γυναίκες λένε ψέματα σεμεγαλύτερο ποσοστό (58% έναντι 22%).Άρα η πρώτη στατιστική είναι ψευδής κατά 58%