Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες δηλώσεις Μπάγεβιτς: «Δεν υπήρχε λόγος να μείνω»

Ο «ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ» ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ) ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»: «Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤO».-
Μετά τα όσα είπε χθες σε βοσνιακό μέσο για την...
 αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε ένα ακόμα βήμα και είπε κάποια πράγματα παραπάνω για το «αντίο» στην «Ένωση» μιλώντας στην, επίσης βοσνιακή εφημερίδα, «Dnevi Avaz».
Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέβαλε -τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη- την γραπτή επιστολή προς τα Μέσα (που θα εξηγεί προφανώς την αποχώρησή του από την ΑΕΚ) έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε αυτές τις νέες τοποθετήσεις του «Ντούσκο».

Αυτό που στην ουσία προκύπτει από τη δεύτερη συνέντευξη του Μπάγεβιτς για την αποχώρησή του είναι ότι δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της συνέντευξης σε αγωνιστικούς λόγους. Κάτι που έκανε χθες μιλώντας για «μη βελτίωση στους αγώνες». Αντίθετα, μίλησε για ένταση που μεγάλωνε συνεχώς τονίζοντας ότι δεν υπήρχε, πια, κανένας λόγος παραμονής στην ομάδα.

Ο συντάκτης που πήρε τη συνέντευξη χαρακτηρίζει τον Μπάγεβιτς «τζέντλεμαν» από τη στιγμή που δέχθηκε να μιλήσει, μια και άλλοι στη θέση του θα ήταν «βλοσυροί» και «αμίλητοι».

«Ο Ντούσκο όμως είναι θρύλος του γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου και μίλησε για τους λόγους που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί», αναφέρεται σχετικά στον πρόλογο της συνέντευξης.

«Δεν υπήρχε λόγος»

Ο Μπάγεβιτς λέει στη συνέχεια: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ένταση αυξανόταν, οι οπαδοί δημιουργούσαν προβλήματα και η αποχώρηση ήταν αναπόφευκτη. Κάποιες φορές δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Έτσι γίνεται σε όλες τις δουλείες, όχι μόνο στους προπονητές. Κάποιες φορές προσλαμβάνεσαι από μια ομάδα, κάποιες απολύεσαι, κάποιες άλλες δεν υπάρχει λόγος να μένεις. Όταν έχεις επίγνωση, τίποτα δεν είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται».

«Έπρεπε τον Αύγουστο»

Εν συνεχεία, ο «Ντούσκο» αναφέρθηκε στα επεισόδια της Καλλιθέας επαναλαμβάνοντας ότι είχε πει και στον Σταύρο Αδαμίδη στους Θρακομακεδόνες. Ότι δηλαδή ίσως έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα...

«Κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθώ τον Αύγουστο, όταν χρειάστηκε να αμυνθώ απέναντι στους οπαδούς της ΑΕΚ που μου επιτέθηκαν. Παρʼ αυτά, παρέμεινα έπειτα από την επιμονή που έδειξε ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης. Τις τελευταίες εβδομάδες η ένταση μεγάλωνε από παιχνίδι σε παιχνίδι και έπρεπε να λυθεί το θέμα. Νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση και για τους δύο. Και για μένα και για την ΑΕΚ».

«Μένω Ελλάδα»

Έπειτα, ο «Ντούσκο» εξέφρασε την επιθυμία να μην αφήσει τη χώρα μας. «Έζησα και δούλεψα στην Ελλάδα για δεκαετίες και πραγματικά νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη χώρα. Αν εξαιρεθεί μια σύντομη περίοδος στον Ερυθρό Αστέρα, από τη στιγμή που έφυγα από τη Βελέζ, έκανα τη διαδρομή Αθήνα-Πειραιάς-Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι βέβαιος ότι θα αφήσω την Ελλάδα αν μου γίνει πρόταση. Και την περίοδο, άλλωστε, που κατακτούσα άνετα τίτλους στην Ελλάδα, απέρριψα προτάσεις από ισχυρότερα πρωταθλήματα. Έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Ελλάδα, αλλά σκοπεύω να έρθω το συντομότερο στο Μόσταρ, να επισκεφθώ αγαπημένους ανθρώπους και χαλαρώσω δίπλα στον ποταμό Νερέτβα».

Στο τέλος ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε αν η αποχώρησή του επηρεάζει τον Σάβελ Γιάχιτς και απάντησε: «Δεν το πιστεύω. Ο Γιάχιτς είναι ποιοτικός παίκτης και η ΑΕΚ είναι ικανοποιημένη μαζί του. Τα περισσότερα, βέβαια, εξαρτώνται από τον ίδιο. Εντέλει, έτσι έχουν όλα τα πράγματα για όλους μας».