Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μαθηματικός τύπος για την ελκυστικότητα των γυναικών


"Εμείς τον είχαμε ανακαλύψει πριν από τον Νεοζηλανδό. Τελικά είμαστε επιστήμονες!"

Ζήτημα αντικειμενικών κριτηρίων είναι πλέον το πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα, σύμφωνα με νεοζηλανδό επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι βρήκε τη μαγική...
 μαθηματική φόρμουλα του... ελκυστικού σώματος.
Πιο συγκεκριμένα, η ελκυστικότητα μιας γυναίκας προκύπτει από την περιφέρεια της μέσης σε σχέση με τους γοφούς. Από την αναλογία ανάμεσα στα δυο μεγέθη ορίζεται ο βαθμός της ελκυστικότητας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ανθρωπολόγο Μπάρναμπι Ντίξον.
Ο νεοζηλανδός επιστήμονας έφτασε στη... μαγική φόρμουλα παρουσιάζοντας σε μια ομάδα εθελοντών διάφορες εικόνες γυναικών, των οποίων το μπούστο, η μέση και οι γοφοί είχαν αλλοιωθεί ψηφιακά σε διάφορα μεγέθη. Με τη βοήθεια υπέρυθρων ακτίνων, ο δρ Ντίξον κατέγραφε την έκφραση των προσώπων των εθελοντών την ώρα που κοιτούσαν τις φωτογραφίες.
Οι πιο θερμές αντιδράσεις των εθελοντών σημειώθηκαν όταν η αναλογία μέσης- γοφών ήταν 0,7, δηλαδή όταν η μέση είναι το 70% της περιφέρειας των γοφών. Την ίδια αναλογία, εξάλλου, είχε και η Μέριλιν Μονρόε, μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών.
Την ίδια αναλογία εμφανίζει και η Κέιτ Μος, παρά το γεγονός ότι οι καμπύλες δεν είναι εμφανείς στο σώμα του διάσημου μοντέλου, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Μail». Ανάλογες μελέτες έχουν δείξει ότι ίδια γούστα με τους Νεοζηλανδούς έχουν οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, οι Καμερουνέζοι και οι Κινέζοι.