Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

Διαβάζω τόσες μέρες τις αναρτήσεις κάποιων αναγνωστών και χαίρομε που βλέπω κάποιους συνειδητοποιημένους Έλληνες! Η λύση δεν είναι η...
 αποχή από τις κάλπες που λένε κάποιοι, γιατί η αποχή από αυτές είναι σαν να λέμε ας βγει όποιος γουστάρει, δεν με νοιάζει! Το θέμα είναι να μην βγουν πάλι οι ίδιοι και όταν λέμε οι ίδιοι εννοούμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!
Πρέπει να ψηφιστούν τα άλλα κόμματα είτε είναι το ΚΚΕ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το ΛΑΟΣ είτε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εκτός τον 2 κομμάτων που τα τελευταία 20+ χρόνια καταστρέφουν την Ελλάδα χωρίς να το καταλαβαίνουμε! Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να βγούμε στους δρόμους ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ οι Έλληνες! ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!! Δεν πρέπει να τους αφήσουμε άλλο, είναι ήδη αργά! Επειδή έχω σχέση με τα σχολεία και ειδικά τα λύκεια, από συζητήσεις και συγκεντρώσεις που έχουν γίνει, τα παιδιά είναι απογοητευμένα και δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αύριο! Είναι χωρίς ελπίδα και αυτό πρέπει να μας στεναχωρεί όλους!!!! Είναι δυνατόν ο νέος να μην έχει ελπίδες και όνειρα; Αν δεν έχει ο νέος ποιος θα έχει; Ο αθλητισμός έχει (σχεδόν) εξαφανιστεί. Κάθε εβδομάδα ακούμε για επεισόδια οπαδών! Ο αθλητισμός υποτίθεται ο,τι είναι χαρά! Γιατί η Ελλάδα να γίνεται ρεζίλι σε όλο τον κόσμο αυτήν την στιγμή; Ε; Η Ελλάδα που δημιούργησε ουσιαστικά την Ιατρική, που είχε τόσο μεγάλους φιλόσοφους, ποιητές και πολλούς άλλους Μεγάλους Έλληνες! Η Ελλάδα με τόσο μεγάλη ιστορία! Αλλά δυστυχώς οι "κύριοι" που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια τα υποτιμάν όλα και κάνουν την Ελλάδα μας χειρότερα. ΝΤΡΟΠΉ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ!!!

Ιάσωνας 16 ετών (να που έχω σχέση με τα λύκεια)

Υ.Γ. Κ.Πάγκαλε για ξανασκεφτείτε λίγο τι ακριβώς είπατε... εκτός αν δεν είστε συνειδητοποιημένος άνθρωπος!!! (τι λέω εγώ τώρα...)