Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Σούπερ Λίγκα: Με πολύ κόσμο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ντεμπούτο Παράσχου στην Ξάνθη

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα. Με 4.500 οπαδούς της θα παίξει στο Βόλο κόντρα στον...
 Ολυμπιακό η ΑΕΚ, με σύμμαχο την παράδοση θα φιλοξενήσει ο Αρης τον Εργοτέλη. Ντεμπούτο Παράσχου στην Ξάνθη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν 11 under στις 13 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Κορμιά αναμένεται να πέσουν στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στον αήττητο Ηρακλή και την μαχητική Καβάλα που ψάχνει απεγνωσμένα το πρώτο της τρίποντο.


ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (22.800) * ΑΕΡ.

ΑΡΗΣ: Στην πρώτη εβδομάδα που οι Θεσσαλονικείς κλήθηκαν να δώσουν τρία παιχνίδια υπέστησαν δύο ήττες (έστω και αν αμφισβητήθηκαν έντονα), κάτι που έφερε αναστάτωση και προβληματισμό.

Ο Κούπερ θα προβεί σε κάποιες αλλαγές σήμερα, αφού στα αριστερά επιστρέφει ο Κάλβο, ο Ναφτί είναι τιμωρημένος, ενώ ιδιαίτερα απογοητευμένος είναι από τις εμφανίσεις των Τόχα και Νέτο, με τους Φατί και Βανγκέλι να παίρνουν τη θέση τους. Εκτός μάχης παραμένει ο Τσεσνάουσκις, ενώ ο Σηφάκης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει.

Πέντε άσους και δύο ισοπαλίες έχει ο Αρης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Εργοτέλη, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο.

Την τελευταία πενταετία οι Θεσσαλονικείς έχουν επικρατήσει 4 φορές του Εργοτέλη και σε όλες κατάφεραν να πετύχουν ακριβώς από δύο γκολ, ενώ δύο είναι και τα γκολ που έχει πετύχει ο Κόκε κόντρα στους Κρητικούς.

Δεν αλλάζει το 4-4-2 ο Κούπερ με Ρουίζ – Κόκε επιθετικός δίδυμο και Χαβίτο – Κάλβο στα άκρα της μεσαία γραμμής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χουάνμα – Μίσελ, Λαζαρίδης, Γκιάρο, Βανγκέλι – Κάλβο, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο – Κόκε, Ρουίζ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Η δεύτερη διαδοχική νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη ανέβασε την ψυχολογία στο στρατόπεδο των Κρητικών, αλλά ο Καραγεωργίου προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, αφού το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι ιδιαίτερα βαρύ (Αρης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Καβάλα).

Ευχάριστα τα νέα από πλευράς τραυματισμών, αφού ο 31χρονος αμυντικός Σασιασβίλι μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και έτσι εκτός αποστολής βρίσκονται μόνο ο Τζούνιορ και ο Αλεξόπουλος.

Με 4-3-3 θα παραταχθούν στη Θεσσαλονίκη οι φιλοξενούμενοι, αλλά στην ουσία θα είναι 4-5-1 , έχοντας πιο αμυντικογενή ρόλο οι ακραίοι. Μία θέση παίζεται, αφού στα αριστερά υπάρχει η σκέψη να μην ξεκινήσει ο Βερπακόφσκις, αλλά ο Ρομάνο. Αξιο αναφοράς το ότι δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο συγκεκριμένο γήπεδο (0-2-5).

Ο Καραγεωργίου ως προπονητής της Ξάνθης αντιμετώπισε τον Αρη 5 φορές στη Θεσσαλονίκη έχοντας 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη, αλλά αυτή σημειώθηκε στο Κύπελλο. Ως προπονητής του ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1, ενώ από τότε που ανέλαβε τον Εργοτέλη έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Κούπερ 4 φορές έχοντας 3 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Δασκαλάκης – Γιάλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης – Ορφανός, Ολίσε, Μπέτο – Λεάλ, Ρομάνο (Βερπακόφσκις) – Μπούντιμιρ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ηττα εντός από τον Παναθηναϊκό με ανύπαρκτο πέναλτι, ήττα εκτός με γκολ οφσάιντ από τον Πανιώνιο, είναι καιρός να αποκατασταθεί η τάξη και να πάρει ο Αρης αυτό που του αναλογεί.



ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ ΑΡΕΝΑ (7.422) * 221 ΧΛΜ.

ΞΑΝΘΗ: «Συνεχίζω αυτό που άφησα στη μέση πριν από δύο χρόνια. Στόχος μου η δημιουργία μίας ομάδας που θα παίζει καλή μπάλα και θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παράσχου, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο των Ακριτών.

Από στατιστικής πλευράς φαίνεται πως η άφιξη Παράσχου στην Ξάνθη έγινε την κατάλληλη στιγμή, αφού έχει κερδίσει τους Θεσσαλονικείς και τις τρεις πιο πρόσφατες φορές που τους αντιμετώπισε (2-0 με Χαλκηδόνα, 2-1 με Ατρόμητο και 2-0 με ΟΦΗ). Πάντως, η συνολική του παράδοση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Στις 3 πρώτες αγωνιστικές η Ξάνθη έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, όλα της τα παιχνίδια είχαν λιγότερα από τρία γκολ και κόντρα στον ΠΑΟΚ μετράει 16 under στους 18 τελευταίους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Νοκ άουτ παραμένουν οι Κωστούλας και Ελινγκτον, τιμωρημένος ο Μπέρτος.

Τα 9 από τα 13 τελευταία ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας ήταν 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Από αυτούς τους 13 αγώνες στους 11 σημειώθηκαν λιγότερα από τρία τέρματα, ενώ οι 10 τελείωσαν με την επιλογή 0-1 γκολ. 

ΠΑΟΚ: Στη επίθεση έχει ρίξει το βάρος το τελευταίο διάστημα ο Δερμιτζάκης βλέποντας την ομάδα του να μην δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ενώ αρκετά βασικά του στελέχη παρουσιάζουν έντονα σημάδια κόπωσης.

Οι τρεις κολλητές ισοπαλίες με Αστέρα, Μπριζ και Ολυμπιακό Βόλου έφεραν προβληματισμό, αλλά
άπαντες ευελπιστούν πως με την επιστροφή Μουσλίμοβιτς όλα θα αλλάξουν και η ομάδα θα βρει τα πατήματά της στον επιθετικό τομέα.

Ο Ζουέλα εκτός απροόπτου θα πάρει τη θέση του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, στην κορυφή τελικά θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης, ενώ ο Βιτς έχει πετύχει 4 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στους γηπεδούχους.

Στην Ξάνθη αναμένεται να βρεθούν περίπου 1.200 οπαδοί των φιλοξενούμενων που ελπίζουν να πανηγυρίσουν το τέταρτο διπλό της ομάδας τους στο συγκεκριμένο γήπεδο τα τελευταία χρόνια (3-0-3).

Ο Ελ Ζαρ ξεκινάει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Βιεϊρίνια στο αριστερό και ο Ιβιτς πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χαλκιάς – Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ζουέλα, Λίνο – Βιτόλο, Γκαρσία – Ελ Ζαρ, Ιβιτς, Βιεϊρίνια – Σαλπιγγίδης

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απίστευτη παράδοση στα under έχουν δημιουργήσει οι δύο ομάδες, με τον Παράσχο να φυλάει τα νώτα του και τον Δερμιτζάκη να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύσεις στην αφλογιστία των επιθετικών του.