Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...ΓΙΑΤΙ";;

Η απάντηση είναι: ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΊΑ...ΓΙΑΤΙ???Πάμε ένα ένα.
Τα τούρκικα σίριαλ και ο ρόλος τους έχουν βάση. Και η βάση είναι το ΦΕΚ 867/2006 Ρίξε μία ματιά εδώ
http://i53.tinypic.com/4hfkau.jp
Μιλάει για υποχρεωτική γλώσσα τουρκική στα...
 Ελληνικά σχολεία. Ο νόμος λοιπόν υπάρχει αλλά θέλει προετοιμασία για να περάσει χωρίς πολλές αντιδράσεις. Πρέπει πρώτα να συνηθίσουμε δηλαδή το άκουσμα της τουρκικής και μετά η υλοποίηση του Νόμου ευκολότερα...Πάμε παρακάτω.

Στη Γερμανία το 60 και το 70 πήγαν οι Έλληνες μετά από πρόσκληση της Γερμανίας, δεν πήγαν με τσαμπουκά χωρίς να τους ρωτήσουν. Επίσης πήγαν εκεί μετά από συμφωνία με το Γερμανικό κράτος σαν ένας τρόπος εξόφλησης των γερμανικών αποζημιώσεων απέναντι στην Ελλάδα για την Γερμανική κατοχή και καταστροφές στο β παγκόσμιο...
Στην Ελλάδα από το 90 μέχρι σήμερα ποτέ δεν εκδόθηκε πρόσκληση σε μετανάστες να έλθουν στην χώρα μας αλλά ήλθαν αυτοί χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουν.
Πάμε παρακάτω.
Δεν βγάζουμε λάδι τον εαυτό μας κύριε. Εσύ προσπαθείς να βγάλεις λάδι τους λαθρομετανάστες.
Το 60% των φυλακών σήμερα, απαρτίζεται από αλλοδαπούς έγκλειστους. Οι Έλληνες είναι 10 εκατομμύρια και οι αλλοδαποί 1-2 εκατομμύρια, κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Συνεπώς έχουμε εγκληματική συμπεριφορά των αλλοδαπών από 5 έως 10 φορές μεγαλύτερη από τους Έλληνες. Εσύ λοιπόν ζητάς από τους Έλληνες να μην αντιδρούν σε αυτό; Γιατί; Ακόμα νομίζεις ότι είναι θέμα χρώματος;
Πάμε παρακάτω.
Εάν οι Έλληνες μυρίζουν όπως οι Έλληνες όπως λες και αυτό δεν σου αρέσει, μπορείς ανά πάσα στιγμή να φύγεις από την Ελλάδα μιας και σε κόβω για αλλοδαπό από τον τρόπο που γράφεις τα ελληνικά και απευθύνεσαι στο δεύτερο πρόσωπο. Δε σε κάλεσε κανείς, ήλθες χωρίς να μας ρωτήσεις. Η Ελλάδα είναι χώρα δημοκρατική και δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι. Εάν δεν μπορείς να φύγεις προς Ευρώπη, δοκίμασε να φύγεις προς Τουρκία ή Αλβανία. Ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Εμείς αυτοί είμαστε και αυτή είναι η μυρωδιά μας, εμάς μας ξενίσουν οι άλλες μυÏ! �ωδιές όσων μπαίνουν στο σπίτι μας από το παράθυρο χωρίς να χτυπήσουν την πόρτα μας.
Πάμε παρακάτω.
Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει. Μάλιστα έχει 1.3 εκατομμύρια ανέργους οι περισσότεροι νέοι με πτυχία. Σαφώς και είναι απαράδεκτο να υπάρχει αυτή η κρίση και να κλέβουν δουλειές οι πτυχιούχοι μετανάστες από τους Έλληνες. Οι Έλληνες πάνε στο στρατό όχι οι μετανάστες. Και όταν γίνει τυχόν πόλεμος οι μετανάστες θα το σκάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων εάν δεν συνδράμουν τον εχθρό. Οι Έλληνες θα βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι συνεπώς. Δουλειά πρώτα στους Έλληνες, είτε με πτυχίο είτε χωρίς. Εμείς πληρώνουμε πολύ Ï! �ερισσότερα και εκπληρώνουμε πολλές περισσότερες υποχρεώσεις απέναντι σε αυτό το κράτος.
Πάμε παρακάτω.
Είναι πολύ προτιμότερο κύριε να παίρνεις με δάνειο αυτοκίνητο για να το μοστράρεις στην πιτσιρίκα παρά να το κλέβεις. Στην Αλβανία το 98% των αυτοκινήτων είναι κλεμμένα και τα περισσότερα από Ελλάδα. Όχι δεν προσβάλει κανέναν πολιτισμό μας όταν αγοράζεις με δάνειο κάτι. Οι μόνοι που προσβάλουν τον πολιτισμό τους είναι αυτοί που κλέβουν πράγματα από άλλους για να τα μοστράρουν στην πιτσιρίκα.
Πάμε παρακάτω.
Σαφώς και υπάρχουν καλοί και κακοί μετανάστες, καλοί και κακοί Έλληνες, όπως και Έλληνες που ζούνε στην Εκάλη και άλλοι στον Άγιο Παντελεήμονα. Η Ζωή των δεύτερων έχει αλλάξει δραματικά από τότε που εμφανίστηκαν οι μετανάστες χωρίς ποτέ να τους ρωτήσουν. Δε θα κλείσουμε το στόμα μας απέναντι στους βολεμένους της Εκάλης. Έξω από το χορό μπορούν να λένε όσα τραγούδια θέλουν αυτοί. Να έλθουν στην πίστα να τραγουδήσουν να δούμε πόσο καλά θα το λένε το τραγουδάκι τους.
Αυτά προς το παρόν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ