Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

powered by Agones.gr -
Related Posts with Thumbnails

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Χιμένεθ ο επικρατέστερος

Πίσω τους άφησαν την ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της ΑΕΚ και πλέον το βάρος θα πέσει στην εύρεση του αντικαταστάτη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Επαφές με τον...
 Μανόλο Χιμένεθ έχει η «Ένωση».

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να κερδίζει έδαφος στο θέμα της αντικατάστασης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη, όπου η «Ένωση» αντιμετώπισε τη Ζενίτ.

«Μας απασχολούν έξι προπονητές. Τρεις προπονητές, το όνομα των οποίων έχει γραφτεί και άλλοι τρεις που δεν έχει διαρρεύσει. Ο επόμενος τεχνικός θα είναι καλός και θα έχει όρεξη να δουλέψει»», τόνισε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Ζενίτ ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης.
Ο ισχυρός άντρας της «Ένωσης» πάντως ξεκαθάρισε πως ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρεθεί πολύ σύντομα και ότι η ΑΕΚ έχει πληθώρα επιλογών.

Καμία ανησυχία για Σπάτα

Όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι της Πέμπτης, μη νόμιμο έκρινε την Πέμπτη 30/9 το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 214/2010 γνωμοδότησή του, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στο προπονητικό κέντρο και δημιουργούσε ερωτήματα για τη νομιμότητά του:

Σύμφωνα όμως με τους ανθρώπους της «Ένωσης», δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, τουλάχιστον όσον αφορά το μέρος των εργασιών που είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται. «Το ΣτΕ απαγόρευσε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα Σπάτα Αττικής.
Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ' αριθμ. 214/2010 γνωμοδότησή του έκρινε μη νόμιμο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορούσε την πολεοδομική μελέτη επέκτασης της περιοχής του αθλητικού κέντρου στη θέση "Μαζαρέσκο" του Δήμου Σπάτων.
Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., προβλεπόταν η πολεοδομική επέκταση της εκτός σχεδίου περιοχής "Μαζαρέσκο", έκτασης 145 στρεμμάτων, προκειμένου να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο για την προπόνηση ομάδων της Α' Εθνικής κατηγορίας, την κατασκευή μικρότερων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και την ανέγερση κτιρίων πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικής πρόνοιας, εκπαίδευσης κ.λπ. Από το ΣτΕ κρίθηκε μη νόμιμο το σχέδιο Π.Δ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργειακής και Κλιματικής Αλλαγής, καθώς αποκλίνει η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος (ΚΣΧΟΠ), την οποία υιοθέτησε το υπουργείο από την αρνητική εισήγηση της Διευθύνσεως Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ίδιου υπουργείου.
Ακόμη, αναφέρει το ΣτΕ ότι η Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού έχει αντιρρήσεις για την κατασκευή των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών κ.λπ. κτιρίων».

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» πάντως δεν ανησυχούν για την πορεία των έργων, αλλά είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο το θέμα του προπονητικού κέντρου να πάει πίσω ένα με ενάμιση χρόνο.
Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΑΕΚ και τα στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας περιμένουν επίσημη ενημέρωση από το ΣτΕ πριν κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ξεκαθαρίζεται ωστόσο από την ΠΑΕ πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά.