Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση …..δεν δίνω μια στους Τραπεζίτες

Λοιπόν…. Για να τελειώνουμε με τις τράπεζες…..Σχετικά με την κυρία που είπε ότι δεν δίνει μια στις τράπεζες είμαι και εγώ μαζί της γιατί θα αναλύσω το σκεπτικό μου.
Όταν κάποιος απευθύνετε στην...
 τράπεζα για αγορά κάποιου στεγαστικού δανείου ή κάποιου δανείου για αγορά αυτοκινήτου η τράπεζα στην πρώτη περίπτωση σου έχει το ακίνητο προσημειωμένο και στην δεύτερη περίπτωση σου παρακρατά την κυριότητα. Μέχρι εδώ πιστεύω να συμφωνούμε όλοι μας. Όταν λοιπόν αγοράζεις ένα σπίτι με ένα στεγαστικό δάνειο αξίας π.χ 200.000€ η τράπεζα σχεδόν πάντα δεν σου δίνει όλο το δάνειο άλλα περίπου το 70-80%. Όταν για κάποιο λόγο ο πελάτης σταματήσει να πληρώνει ενώ έχει καταβάλει παραπάνω από το μισό του δανείου η τράπεζα θα έρθει να σου πάρει το σπίτι ή το αυτοκίνητο στην προκειμένη περίπτωση. Σωστά ? Σωστά !!! και δεν συζητάμε για τα χρήματα που έχεις καταθέσει όλο αυτό το καιρό… πάνε !!! παπαλα που λέει και ο λαός μας Αν κανείς την προσπάθεια να κανείς ένα νέο διακανονισμό της οφειλής σου με την τράπεζα στο υπόλοιπο του δανείου σου αυτό θα είναι έντοκο !!! Σωστά ? Σωστά!!!

Γιατί λοιπόν ένα δάνειο είτε αυτοκινήτου είτε για αγορά σπιτιού εφόσον έχεις πλήρωση τόσα χρήματα να έχει το δικαίωμα να στο κατασχέσει ?
Όσο για την κυρία θέλω να ενημερώσω όλους σας ότι η τράπεζες από την στιγμή που δεν έχεις τίποτα στο όνομα σου δεν μπορεί να σου κάνει απολυτός τίποτα. Στον Τειρεσία ναι θα σε βάλει άλλα μέχρι εκεί.
Διάβασα ότι αν σε σταματήσει η αστυνομία θα έχεις πρόβλημα και κάτι άλλα τα οποία δεν ισχύουν σε κανένα βαθμό. Δεν έχει το δικαίωμα καμιά τράπεζα να ενημερώνει την αστυνομία για κάποιον που δεν την πλήρωσε. Είναι γελοία όλα αυτά!

Ο μόνος που έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο είναι μόνο ο κλητήρας που θα πάει να πάρει το αυτοκίνητο από κάποιον και εκεί ύπαρξη επεισόδιο και δεν γίνει η κατάσχεση . αυτό σημαίνει ότι πρώτα η τράπεζα πρέπει να κάνει δικαστήριο για την οφειλή μετά πρέπει να στην κοινοποιήσει και μετά να κάνει τις ενέργειες τις για να στο αφαίρεση. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στον κλητήρα και στο οδηγό του αυτοκινήτου έχει δικαίωμα να κάνει κάποιες ενέργειες με την αστυνομία και σε καμιά άλλη περίπτωση .

Αλώστε το δικόγραφο έχει ισχύει ενός έτους. Αν λοιπόν κάποιος έχει αυτοκίνητο το οποίο δεν πλήρωσε και γνωρίζει πότε βγήκε η απόφαση δικαστηρίου για κατασχέσει του αυτοκινήτου και έχει παρέρθει ο χρόνος δεν έχει το δικαίωμα η οποιοιδήποτε τράπεζα και ο οποιοσδήποτε κλητήρας να σου κατάσχει το αυτοκίνητο. Πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο που το λιγότερο χρονικό διάστημα με τα χάλια της δικαιοσύνης που έχουμε είναι πάνω από ένα χρόνο. Δεν συζητάω το γεγονός ότι καμιά τράπεζα δεν κάνει κάτι τέτοιο γιατί τους κοστίζει πολύ …το αφήνω αυτό !!! !!

Γιατί λοιπόν οι τράπεζες που τους έχουμε πληρώσει πάνω από το 50% από αυτό που μας ζητών να έχουν το δικαίωμα να αφαιρούν ?

Γιατί εγώ που πλήρωσα και μου έχει μείνει ένα υπόλοιπο 5000€ από τα 25000€ η τράπεζα να έχει δικαίωμα να μου κατασχέσει το αυτοκίνητο?

Μην τρομοκρατείτε το κόσμο και μην λέτε κάτι το οποίο δεν έχετε διασταυρώσει

Όσο για σένα κυρία μου που ξεκίνησες όλο αυτό εδώ η γνώμη μου είναι να κανείς το κορόιδο και αν πότε σε βρουν το πολύ πολύ να σου πάρουν το αυτοκίνητο που δεν έχεις πληρώσει. Αυτό και τίποτε άλλο. Άσχετα αν είναι το σωστό ή όχι αυτό δεν θα το κρίνω εγώ και κανείς μας . Μόνο εσύ το γνωρίζεις