Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Σαν μία οικογένεια...»

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό εκφράζει ο Βασίλης Σπανούλης. Ο διεθνής γκαρντ μιλά για την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στην Τουρκία, αλλά και τον...
 Μίλος Τεόντοσιτς.

 Ο 28χρονος γκαρντ των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για...

... την προσαρμογή του στους κυπελλούχους Ελλάδος και τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν:

«Τα παιδιά και οι προπονητές με ''αγκάλιασαν'' από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Νιώθω πολύ ωραία στον Ολυμπιακό! Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και ένα μεγάλο κίνητρο. Είμαι αισιόδοξος και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε και να πάρουμε τους τίτλους... Στόχος είναι οι τρεις τίτλοι».

... τον Μίλος Τεόντοσιτς:

«Με τον Μίλος υπάρχει χημεία και μεγάλος αλληλοσεβασμός μεταξύ μας. Θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο να τα καταφέρουμε, να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα. Λόγω του σεβασμού και της ποιότητας που διαθέτουμε, θα βάλουμε το προσωπικό μας ''εγώ'' κάτω από τη ομάδα και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να κερδίζει ο Ολυμπιακός».

... το αν ο νέος του συμπαίκτης, Μίλος Τεόντοσιτς, του φαίνεται... διαφορετικός, ως άνθρωπος και προσωπικότητα:

«Σίγουρα ισχύει αυτό! Αυτό συμβαίνει με πάρα πολλούς παίκτες. Είναι λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά όταν είσαι συμπαίκτης, είναι τελείως διαφορετικό το συναίσθημα. Αυτό που βγάζει στο παρκέ κάθε παίκτης, δεν ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που είναι στην πραγματική του ζωή. Ιδίως όταν αναφερόμαστε σε αθλητές που θέλουν πάντα να κερδίζουν. Είμαστε ήδη δεμένοι όχι μόνο με τον Μίλος, αλλά με όλα τα παιδιά. Σαν μία οικογένεια κι έτσι θα προχωρήσουμε!».

... την εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού στα πρώτα φιλικά και το απαιτούμενο «δέσιμο» της ομάδας:

«Το κλειδί μας είναι η καλή άμυνα και από εκεί ξεκινάνε τα πάντα. Με βάση την άμυνα, ξεκινάμε τους αιφνιδιασμούς μας. Πρωτεύοντες και δευτερεύοντες. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορο μπάσκετ. Έχουμε την προοπτική να το κάνουμε αυτό με τους παίκτες που διαθέτουμε, αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα.

Το ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι και μας το λέει συνεχώς ο προπονητής. Είμαστε νέα ομάδα, με νέους παίκτες και καινούργιο προπονητή, που θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Θα μας πάρει χρόνο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο πρώτος μας στόχος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις είναι η ομάδα να κερδίζει και παράλληλα να βελτιώνει το παιχνίδι της και να βρίσκει χημεία. Γιατί έτσι θα χτίσουμε καλή ψυχολογία νικητή που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε αγώνα και αγώνα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι.

Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι παίξεις το καλύτερο μπάσκετ που έχεις, όταν κρίνονται οι τίτλοι... Εκεί μετράνε όλα κι εκεί διακυβεύεται το πως θα καταλήξει η σεζόν».

Τεόντοσιτς: «Καλό δίδυμο με Σπανούλη»

Από την πλευρά του, ο διεθνής Σέρβος γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Μίλος Τεόντοσιτς, μιλώντας για την προσεχή συνεργασία του με τον Λαρισαίο γκαρντ στην περιφέρεια της ομάδας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ωραίος τύπος! Ακόμα και όταν ήμασταν αντίπαλοι στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μου άρεσε. Γιατί έκανε την δουλειά του, έπαιζε μπάσκετ και ήταν συγκεντρωμένος αποκλειστικά σε αυτό.

Χαίρομαι πολύ που είμαστε συμπαίκτες, γιατί θα είμαστε συμπαίκτες στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό δίδυμο!

Κάνουμε παρέα από την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε στον Ολυμπιακό και περνάμε πολύ καλά. Ο Βασίλης είναι σπουδαίος παίκτης, θα κολλήσει καλά με την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».