Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τ.Ε.Ι-Κοζανης

Βλεπω οτι η κατασταση στα Τ.Ε.Ι στην χωρα μας πανε απο το κακο στο χειροτερο...Ειμαι φοιτητης στο τει Κοζάνης και σπουδαζω μηχανολογία..Πηγα να γραφτω και να ξεκινησω το εβδομο εξαμηνο μου και...
 οι κυριοι αποφασισανε να αλλαξουνε τον οδηγο σπουδων του ΤΕΙ μονο τις μηχανολογιας και μου λενε σαν παλιος σου δινουμε 2 χρονια να τελειωσεις το τει,αλλιως πας με το καινουργιο προγραμμα σπουδων και με περιορίζουνε στα 9 μαθηματα την φορα.
Οι εγγραφες γινονται χειρογραφα τα συγγράμματα λενε οτι θα τα κατεβάζουμε απο το ίντερνετ,αυτο ειναι μια κινηση ,αλλα εμενα γιατι μου ζητανε τις εργασιες να τις πηγαινω χειρογραφα και να μην τις στελνω με e-mail ,δηλαδη δε σκεφτονται καθολου τον φοιτητη που πασχιζουν οι γονεις του να τον σπουδάσουν και αλλοι ακομα δουλεύουνε για να τα βγαλουνε περα..

Κανενας ελεγχος πουθενα ..Οι εκτατοι καθηγητες απληρωτοι για ποσους μηνες και οι ιδιοι χανουν το ενδιαφερον τους για να διδάξουμε..Ο φοιτητης εχει χασει καθε ενδιαφερον να παρακολουθει μαθηματα..Το εβδομαδιαιο προγραμμα αλλαζει συνεχεια και ολοι οι φοιτητες εχουν απελπιστει..δε μπορουν να καταλαβουνε ενα πραγμα οτι χωρις φοιτιτικη ζωη και φοιτητες πολλες πολεις τις Ελλάδας θα ερημώσουμε...
Προσπαθουνε να κανουνε την τριτοβαθμια εκπαιδευση ,μια καλη βιομηχανια που θα παραγει λεφτα για το κρατος και τους μεσαζοντες..
Για ολη αυτη την κατασταση φταιμε ολοι μας και ολο το κλιμα που επικρατει ολα αυτα τα χρονια..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ