Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Γνωστό Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κτίρια στον Ταύρο και στο Θησείο, που δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτισμού, δείχνει καθημερινά το μη πολιτισμικό του πρόσωπο στους υπάλληλούς του. Περικόπτοντας τους...
 μισθούς τους στο μισό αλλά ταυτόχρονα αναγκάζοντάς τους να δουλεύουν υπερωρίες, απολύοντας εργαζόμενους ετών και... καταπατώντας ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιώματά τους όπως για παράδειγμα τη χρήση κλιματισμού ή σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και φωτισμού! Η τρομοκρατία της διεύθυνσης σε συνάρτηση με τη γενικότερη κρίση στον εργασιακό χώρο, καθιστά αυτούς τους εργαζόμενους ανίκανους να αντιδράσουν στον πέραν του δέοντος σφετερισμό των βασικών τους δικαιωμάτων.

Κατά τα άλλα οι συχνές εκδηλώσεις για τα φώτα της δημοσιότητας είναι γεγονός!! Λαμπερό το φαίνεσθε και από κάτω, δεν μιλάμε απλά για σαθρή βάση, αλλά για μια βάση που στηρίζεται στα σκ..ά!!

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για να καταβάλλει τους κατά την εκάστοτε σύμβαση υπογεγραμμένους μισθούς και ζητά την κατανόηση των υφιστάμενών τους (!!), ενώ εξακολουθεί να ζει ζωή χαρισάμενη!! Αναρωτιέμαι, έτσι που σας χτύπησε κι εσάς την πόρτα η κρίση, πώς συντηρείτε τις βίλλες σας? Τις πισίνες σας? Τις υπηρέτριές σας?? Τους οδηγούς που σας πηγαινοφέρνουν από εκδήλωση σε εκδήλωση και από πανηγύρι σε πανηγύρι? Γιατί εδώ που τα λέμε για τα πανηγύρια είστε!!! Έχετε κι εσείς τόσα αναγκαστικά έξοδα, που αναρωτιέμαι πώς τα βγάζετε πέρα!!!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ένας μέσος υπάλληλος τι υποχρεώσεις μπορεί να έχει κάθε μήνα? Γνωρίζετε τι μισθό παίρνει?? Σε τι κατάσταση μπορεί να έχει επέλθει με τις καταπληκτικές πολιτικές σας? Αν χρωστάει, αν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του? Μιλάμε για τα βασικά!! Καλύτερα να γραφτεί στον ΟΑΕΔ, γιατί το επίδομα θα είναι μεγαλύτερο και θα κάθεται κιόλας!

Αφού δεν το έχετε με τις επιχειρήσεις γιατί επιμένετε?? Ότι πιάνετε κάρβουνο γίνεται!!! Ας μην αναφερθώ στην προηγούμενη εταιρεία, που διοικούσατε και όχι μόνο δεν γνωρίζατε το αντικείμενο αλλά και τι έκανε το κάθε τμήμα εκεί μέσα! Χαντακώσατε τόσο κόσμο, εργαζόμενους και πελάτες και μυαλό δεν βάλατε!

Υπάρχουν κάποια στελέχη, σε όλες τις εταιρείες που ονομάζονται «Διευθύνοντες Σύμβουλοι». Αυτοί οι άνθρωποι δεν κουβαλούν απλά έναν φανταχτερό και εύηχο τίτλο. Έχουν σπουδάσει για να εφαρμόζουν πολιτικές στις εταιρείες ώστε να μην καταλήγουν εκεί που καταλήγουν οι δικές σας!!! Τυχαίο?? Δε νομίζω!!

Οπότε προτείνω το εξής: Κόψτε τους σοφέρ, βάλτε τα κουλά σας στο τιμόνι, δώστε τα χρήματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοί σας και επιτέλους πληρώστε έναν άνθρωπο να κάνει τη δουλειά που δεν μπορείτε να κάνετε! Γιατί αν δεν το γνωρίζατε, ο εργαζόμενος μιας εταιρείας είναι ότι η δυσφήμηση για τη διαφήμιση!

Διαφορετικά, ασχοληθείτε με κάτι άλλο καλύτερα! Αρχίστε το πλέξιμο, πηγαίνετε για σκι, για ορειβασία, κάτι τέλος πάντων!!!

Μακριά όμως από τον πολιτισμό γιατί ξεφτιλίζετε την έννοιά του!

Υ.Γ. Προς την Επιθεώρηση Εργασίας: Μήπως θα έπρεπε να πραγματοποιείτε πιο επισταμένους ελέγχους στις εταιρείες, χωρίς να περιμένετε μόνο καταγγελίες από εργαζόμενους??