Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Εξωγήινος" εμφανίζεται σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση; ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το παρακάτω βίντεο μας το έστειλε ο φίλος του pyles.tv Δημήτρης Νόλλας, όπως το βρήκε στο  www.allnewsweb.com.Οπως σοφά σχολιάζει στο email που μας έστειλε "αν εμφανιζόταν εξωγήινος σε ελληνικό κανάλι, δεν θα ήταν καν....
 είδηση! Συμβαίνει καθημερινά!"
  Αυτό που θα δείτε λοιπόν, έχει διχάσει τους ερευνητές UFO ανά τον κόσμο, που δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν πράγματι καταγράφεται σε αυτό ένας... εξωγήινος!
 Η καταγραφή έγινε από την κρατική τηλεόραση της Αργεντινής, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης για  ένα ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων! Όπως θα δείτε, η τηλεοπτική κάμερα έχει "πιάσει" μία σκιά στο βάθος αριστερά της εικόνας, που για πολλούς ανήκει σε εξωγήινο πλάμα!

  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ρεπόρτερ Μαουρίτσιο Μπάριος, ο οποίος έκανε τη συνέντευξη και του οπερατέρ Σέρτζιο Βέρα, το video είναι 100% γνήσιο και δεν έχει υποστεί καμμία επεξεργασία. Αυτό υποστηρίζουν και χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν το "περίεργο ον" σε ζωντανή μετάδοση!
  Στο βίντεο μπορείτε να δείτε και να κρίνετε αν αυτό που εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση της Αργεντινής, στις 8 Αυγούστου 2010, είναι ή όχι... εξωγήινος! Η αλλοιωμένη φωνή της γυναίκας που μιλάει οφείλεται στο slow motion της εικόνας και όχι σε άλλη παρέμβαση!