Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στο TerraVibe Park το Σάββατο ο Όζι Όζμπουρν

Επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath έως το φετινό δέκατο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Scream» θα παρουσιάσει σήμερα, Σάββατο, στο TerraVibe Park της Μαλακάσας ο θρύλος της μέταλ Όζι Όζμπουρν, στο...
 πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.
Ο Όζι Όζμπουρν μεσουράνησε ως τραγουδιστής στο ιστορικό συγκρότημα των Black Sabbath, τους πατριάρχες του heavy metal, έγινε δεκτός για ένα καφέ στον Λευκό Οίκο, έχει κάνει την ζωή της οικογένειας του reality, και έχει βάλει στο μάτι να χριστεί ιππότης.
Γεννημένος στο Μπέρμινγκχαμ της Αγγλίας στις 3 Δεκεμβρίου του 1948, ο Όζι Όζμπουρν (κατά κόσμον Τζον Μάικλ Όζμπουρν) ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι στο μέλλον θα γραφόταν το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ροκ μουσικής και ότι θα αποτελούσε με τους Black Sabbath ένα από τα πιο καταλυτικά σχήματα τόσο στο μέταλ χώρο όσο και στη ροκ μουσική γενικότερα.
Αφήνοντας τους Black Sabbath το 1979, o Όζι Όζμπουρν ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα και μας χάρισε έως σήμερα δέκα προσωπικά άλμπουμ.
Το 2009 επέλεξε για βασικό κιθαρίστα στις ζωντανές εμφανίσεις του τον «δικό» μας Kώστα Καραμητρούδη, γνωστό και ως Gus G, από το ελληνικό συγκρότημα «Firewind». Έτσι θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να καμαρώσουμε έναν από τους καλύτερούς κιθαρίστες στη παγκόσμια μουσική σκηνή.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ (50 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας) και 75 ευρώ (VIP και Pitch A, μπροστά στη σκηνή). Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα - Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη) και ηλεκτρονικά στα www.ticketpro.gr και http://www.tickethouse.gr/