Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν ανήκω στη showbiz

«Κομμάτι» του καλλιτεχνικού στερεώματος κι όχι της showbiz δηλώνει πως αισθάνεται η Κατερίνα Παπουτσάκη, λέγοντας...
πως τα media ήταν εκείνα που την...
 κυνήγησαν και μάλιστα, ξεπέρασαν κάθε όριο στην προσωπική της ζωή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η δημοφιλής ηθοποιός σημειώνει: «Κάνω απλώς τη δουλειά του ηθοποιού και εκτελώ κάθε φορά το συμβόλαιό μου, που μου δημιουργεί την υποχρέωση να προβάλλω τη δουλειά αυτή στα ΜΜΕ». Και συνεχίζει:

«Γιατί είναι υποκριτικό να έχω το δικαίωμα των προσωπικών στιγμών, όπως όλοι; Δεν θεωρώ πως είναι κακό σε μια συζήτηση να πεις τις σκέψεις σου, τα όνειρά σου, να μιλήσεις για τη ζωή σου και τη δουλειά σου. Αλλά ο κίνδυνος του να διαστρεβλώνονται συνεχώς τα πάντα είναι αυτό που δεν μου αρέσει». Μέσα από την παγκοσμιοποίηση και τη διαδικτυακή τεχνολογία, όπως εξηγεί η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο κόσμος έχει γίνει μια γειτονιά, με πολλές κουτσομπόλες, άλλοτε καλοπροαίρετες, άλλοτε κακεντρεχείς, και το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει.

«Αυτό όμως δικαιολογεί τα ψέματα, τις συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση, τις ανακρίβειες έως και χυδαιότητες που σε κάνουν ανίσχυρο και ευάλωτο;

Δικαιολογεί να κάνουν την προσωπική σου ζωή διάτρητη, να βλέπεις παντού φωτογραφίες από προσωπικές σου στιγμές; Ε, λοιπόν, έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και δυστυχώς, όταν είσαι καλοπροαίρετος, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση!» αναφέρει. Όσον αφορά στα media που τους προηγούμενους μήνες την «κυνηγούσαν» προκειμένου να απαθανατίσουν έστω και μία στιγμή από την προσωπική της ζωή, η σέξι ηθοποιός λέει πως το «κυνηγητό» που υπέστη ξεπέρασε κάθε όριο. «Φυσικά υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας το αυτονόητο: την προστασία των προσωπικών σου στιγμών» καταλήγει.