Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η Microsoft αποκάλυψε πέντε νέους Kinect τίτλους

Κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show (TGS), η Microsoft και αρκετοί Ιάπωνες δημιουργοί του κλάδου, παρουσίασαν 10 παιχνίδια που θα ταράξουν τα νερά, συμπεριλαμβανομένων 5 αποκλειστικών τίτλων για το Kinect, την...
 εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς χειριστήριο, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox 360, φέτος το Νοέμβριο. Ο Phil Spencer, Corporate Vice President για την Microsoft Game Studios, και ο Takashi Sensui, Γενικός Διευθυντής του Home & Entertainment Division της Microsoft, ήταν οι κεντρικοί ομιλητές κατά τη διάρκεια της έκθεσης μαζί με θρυλικούς Ιάπωνες δημιουργούς, όπως ο Goichi Suda, ο Keiji Inafune, ο Yukio Futatsugi, ο Shigenobu Matsuyama και ο Masaya Matsuura.

Η Capcom και η SEGA μάγεψαν το κοινό του TGS με δύο παιχνίδια αποκλειστικά για το Kinect για τοXbox 360: το Steel Battalion Heavy: Armor, μία μοναδική εμπειρία μάχης και την περιπέτεια τρόμου πρώτου προσώπου Rise of Nightmares. Η Microsoft έδωσε επίσης στο κοινό μία πρώτη γεύση από το νέο πακέτο παιχνιδιών για το Kinect για το Xbox 360, συμπεριλαμβανομένου του τρομακτικού θρίλερ codename D από την Grasshopper Manufacture, που διαδραματίζεται σε ένα λούνα παρκ, του τρισδιάστατου παιχνιδιού περιπέτειας «Project Draco» από την Grounding και του παιχνιδιού μυστηρίου που κόβει την ανάσα «Haunt», από την Nana On-Sha.