Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Ναι στο γκολφ, όχι στο Facebook»

Οι καλύτεροι γκολφέρ της Αμερικής και της Ευρώπης κοντράρονται στο «Ryder Cup» για τον τίτλο του κορυφαίου, με τους επικεφαλής να απαγορεύουν δια…
 μπαστουνιού κάθε επαφή με υπολογιστή και ίντερνετ.

Το καθιερωμένο ραντεβού των δύο ομάδων δόθηκε φέτος στο «Celtic Manor Resort» στην Ουαλία το διάστημα 1 με 3 Οκτωβρίου, με τους αθλητές των Ηνωμένων Πολιτειών, ανάμεσά τους και ο Τάιγκερ Γουντς, να στοχεύουν στη διατήρηση του τίτλου τους.

Κι αν έγινε πολύς λόγος για την παρουσία του… άσωτου συζύγου, ο οποίος έφτασε ασυνόδευτος στο νησί, η απαγόρευση πρόσβασης στο ίντερνετ στους αθλητές, ήταν κάτι που μάλλον προκάλεσε απορίες.

Αλλά οι αρχηγοί των δύο ομάδων, είχαν την απάντηση… Γιατί όπως εξήγησαν ο Κόρεϊ Πάβιν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Κόλιν Μοντγκόμερι για την Ευρώπη, οι παίκτες θα πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους και περιηγήσεις σε σελίδες τύπου Twitter και Facebook κατά τη διάρκεια των αγώνων μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

«Μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο Ryder Cup. Ίσως αυτές οι σελίδες μας βάλουν σε μπελάδες. Από τις 4 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα» τόνισαν μεταξύ άλλων οι δύο αρχηγοί.

Οι παίκτες, πάντως, το πήραν βαρέως, με τον Αμερικανό Ρίκι Φάουλερ να αναφέρει στο τελευταίο, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, στάτους του: «Συγνώμη παιδιά, αλλά δεν μας επιτρέπεται να σερφάρουμε κατά την παραμονή μας στην Ουαλία. Εντολές αρχηγού!!».

Από την άλλη, ο συμπατριώτης του Στούαρτ Σινκ, ο οποίος έχει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές στο Twitter σχολίασε αφού ανακοίνωσε με τη σειρά του τον «αποκλεισμό»: «Υποθέτω ότι μέχρι να επιστρέψουμε θα περνάω την ώρα μου διαβάζοντας ή κάτι τέτοιο».