Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ή αυτοί ή εμείς!

Συνδικάτα ΄΄ που τάχα μου απεργούν.
Βέβαιο είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, μόνο οι φορτηγατζήδες σέβονται την απεργία τους και διεκδικούν τα...
 δικαιώματα τους. Θα; Δούμε ! Όλους μας δημιουργούν προβλήματα, αλλά, μόνο έτσι μπορεί να αποφέρει αποτέλεσμα μια απεργία και όχι με κινητοποιήσεις που σε χρόνο μιας δυο ημερών ξεχνιούνται η, μια ουσιαστική απεργία, ακόμη καλλίτερα, η οποία δεν θα βλάπτει το σύνολο των εργαζομένων, αλλά τις κυβερνήσεις και τους νταβατζίδες μας.

Πως γίνεται αυτό ? Έχει γίνει, όσο θυμάμαι, πριν από χρόνια στο Βέλγιο. Το ίδιο, προσαρμοσμένο σε κάθε επαγγελμα, μπορεί να γίνει και εδώ. Δηλαδή. Στο Βέλγιο οι γιατροί, αποφάσισαν να κάνουν απεργία, διεκδικώντας διάφορα θέματα του κλάδου τους. Τι έκαναν, χωρίς να πειράξουν κανέναν ! Έκαναν κανονικά την δουλειά τους και, το μόνο που δεν έκαναν, ήταν να υπογραφούν πιστοποιητικά θανάτου. Αποτέλεσμα ήταν ότι, μέσα σε τρεις ήμερες, τα ψυγεία γέμισαν και το κράτος, αδυνατώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, αναγκάστηκε να κατεβάσει το βρακί του. Πάμε σε εμάς. Αυξάνει το τιμολόγιο της η ΔΕΗ ??? Απεργούν μόνο οι ταμίες της ΔΕΗ και δεν εισπράττουν χρήματα !!! Η! κάτι σχετικό. !!! Να δούμε πόσο θα αντέξει η ΔΕΗ ??? ΟΤΕ.

Το ίδιο Πληρωμή της ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ ??? Κανένας Έλληνας δεν πληρώνει τον λογαριασμό ! Θα κόψουν το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα ??? Δεν νομίζω !! Φορτηγατζήδες. Διακινούν όλα τα εμπορεύματα, χωρίς παραστατικά, η κάτι παρεμφερές, δεν ξέρω !! Θα τους βάλουν όλους τους Έλληνες, φορτηγατζήδες και αποδέκτες εμπορευμάτων φυλακή ??? Λίγο δύσκολο. Χωρίς λοιπόν να γνωρίζω τις λεπτομέρειες κάθε επαγγέλματος, πιστεύω ότι, αν πραγματικά θέλουμε να αντισταθούμε, τότε, υπάρχουν τρόποι που να μην βάλουμε κατά των εργαζομένων, αλλά κατά αυτών που με κακό τρόπο μας κυβερνούν.


Αναγνώστης