Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Κανονικά η τροφοδοσία των πρατηρίων βενζίνης, στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης-μεταφορέων

Κανονικά πραγματοποιείται το Σάββατο η κυκλοφορία των βυτιοφόρων δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης για τον ανεφοδιασμό των...πρατηρίων υγρών καυσίμων. Ωστόσο, η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και μεταφορέων έχει οδηγηθεί στα άκρα, μετά την απόφαση των ιδιοκτητών φορτηγών-βυτιοφόρων να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά την έγγραφη διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στα τρία βασικά αιτήματα του κλάδου.
Με απόφαση της κυβέρνησης, η κυκλοφορία των βυτιοφόρων φορτηγών δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης πραγματοποιείται ελεύθερα από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά.
Οι μεταφορείς, που αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, παραμένουν στα μπλόκα, χωρίς να κλείνουν τα εθνικά οδικά δίκτυα. Το πρωί του Σαββάτου, σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου βρίσκονταν ακινητοποιημένα περίπου 740 φορτηγά.
Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, εμφανίζεται αποφασισμένη να εφαρμοστεί ο νόμος.
«Εάν δεν αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους και του κοινωνικού συνόλου, είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι ή οι ηγεσίες που αποφασίζουν τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, σχολιάζοντας την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων.
«Από εκεί και πέρα υπάρχει νόμος του κράτους. Όσοι παραβαίνουν τους νόμους έχουν και τις αντίστοιχες συνέπειες» διαμήνυσε.
Επιθέσεις κατά ξένων φορτηγών
Το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί τρεις επιθέσεις αγνώστων εναντίον φορτηγών με ξένες πινακίδες, που μετέφεραν τρόφιμα και κινούνταν στην εθνικό οδικό δίκτυο με κατεύθυνση στην Αθήνα. Σε δύο περιπτώσεις, οι δράστες έριξαν πέτρες εναντίον των Ελλήνων οδηγών, ενώ στο τρίτο περιστατικό άγνωστοι επιτέθηκαν πετώντας ένα μπουκάλι με πετρέλαιο. Οι δράστες αναζητούνται.