Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εκλεισε τα παιδιά της στη ντουλάπα για να πάει βόλτα

Έβαλε ένα μεγάλο βαρύ κρεβάτι μπροστά στη ντουλάπα προκειμένου να μην βγουν τα παιδιά ώστε να φύγει από... το σπίτι

Νεκρά από ασφυξία βρέθηκαν δύο μικρά παιδιά στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν η  28χρονη μητέρα τους τα έκλεισε μαζί με τα άλλα τρία αδελφάκια τους σε μια ντουλάπα για να πάει βόλτα.

Η 28χρονη Εντιαν Φάραχ δήλωσε στην αστυνομία ότι έκλεισε στην ντουλάπα τα πέντε παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών, δίδυμα 5 ετών, ένα αγοράκι τριών ετών και ένα βρέφος έντεκα μηνών, προσθέτοντας ότι μέσα στην ντουλάπα υπήρχαν ρούχα και άλλα πράγματα.
Στη συνέχεια έβαλε ένα μεγάλο βαρύ κρεβάτι μπροστά στη ντουλάπα προκειμένου τα παιδιά να μην βγουν ώστε να φύγει από το σπίτι.
Οταν δέκα ολόκληρες ώρες αργότερα επέστρεψε σπίτι της, άνοιξε την ντουλάπα και είδε ότι ένα από τα δίδυμα και το τρίχρονο αγοράκι δεν ανέπνεαν.
Τα έβγαλε από τη ντουλάπα και άφησε επί άλλες τέσσερις ώρες τα δύο νεκρά παιδιά στο πάτωμα, πριν οι γείτονες αντιληφθούν το τραγικό γεγονός από τις φωνές της και ειδοποιήσουν έναν συγγενή της και την αστυνομία.
Τα τρία ζωντανά παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι μάλλον τρέφονται λίγο και άσχημα, ενώ είναι όλα τους εξαιρετικά αδύνατα.
Η Εντιαν Φάραχ είναι μετανάστρια από τη Σομαλία και ο σύζυγός της βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.
Την Πέμπτη, στο δικαστήριο όπου άρχισε η δίκη της η 28χρονη μητέρα κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και για κακομεταχείριση ανηλίκων.