Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας πριν κρατήσουμε ένα Νεογέννητο στην αγκαλιά μας....

Το πλύσιμο των χεριών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτραπεί η εξάπλωση μιας ασθένειας, καθώς τα νεογέννητα μωρά είναι μεταξύ αυτών που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για...


Ερευνητές όπως ο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health είπαν ότι ο κίνδυνος θανάτου μεταξύ μιας ομάδας νεογνών σε αγροτικές του Νεπάλ κόπηκε 44 τοις εκατό, όταν οι μαίες έπλεναν τα χέρια τους πριν κρατήσουν το μωρό  καθώε και οι μητέρες τους.

Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας συχνά, ειδικά πριν το τάισμα και μετά την αλλαγή της πάνας του μωρού σας ή όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα. Διδάξτε και τα μεγαλύτερα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και νερό αρκετό καιρό πριν φέρετε στον κόσμο το μωρό σας. Και αν κάποιος έχει ένα κρύωμα ή κάποια ασθένεια, πρέπει να πλένουν τα χέρια τους ακόμα πιο συχνά.

Όταν πρόκειται για τους επισκέπτες, πρέπει να το υποστηρίξετε για χάρη του μωρού σας. Είναι απολύτως λογικό να ζητήσετε από τη γιαγιά και τους άλλους επισκέπτες να πλένουν τα χέρια τους πριν από την εκμετάλλευση του μωρού σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν και συμμορφώνονται με χαρά, μια ευγενική υπενθύμιση ότι οι άνθρωποι μπορούν να εξαπλώσουν τα μικρόβια χωρίς  να έχουν οποιαδήποτε σημάδια ασθένειας θα πρέπει να το κάνουνε.

 λοίμωξη.