Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Οι εξωγήινοι έχουν δικαίωμα να... βαπτιστούν!"

Ο Γκάι Κονσολμάνιο (στη φωτογραφία), είναι αστρονόμος στο Παρατηρητήριο του Βατικανού. Μιλώντας στο British Science Festival  στο Μπέρκινχαμ, δήλωσε ότι...
 οι εξωγήινοι κατά πάσα πιαθνότητα έχουν... ψυχή και δικαιούνται να επιλέγουν αν θα... βαπτιστούν ή όχι, όταν θα έρθουν στη Γη!

  "Προσωπικά θα βάπτιζα ευχαρίστως έναν εξωγήινο αν το επιθυμούσε. Είμαι σίγουρος πως οποιαδήποτε οντότητα – ανεξάρτητα από το πόσο προηγμένη είναι τεχνολογικά- έχει ψυχή και μπορεί να βαπτιστεί!", δήλωσε στο guardian.co.uk
"Επιστήμη και θρησκεία πρέπει να συνυπάρχουν"
   Ο Κονσολμάνιο, πρόσθεσε ακόμη πως το Βατικανό αλλά και ο Πάπας προσωπικά, αντιμετωπίζουν με "ανοιχτό" μυαλό τα επιστημονικά ζητήματα και είναι ενημερωμένοι για τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις της Ακαδημίας των Επιστημών του Βατικανού, μέλος της οποίας είναι ο και ο Στίβεν Χώκινγκ.
  Οι δηλώσεις αυτές γίνονται λίγες μόλις ημέρες μετά την ομιλία του Πάπα στο St Mary's University College, όπου μεταξύ άλλων είχε πει:
  "Ο κόσμος έχει ανάγκη από καλούς επιστήμονες, αλλά μια επιστημονική προσέγγιση μπορεί να γίνει επικίνδυνη, εάν αγνοεί τις θρησκευτικές αντιλήψεις και την ηθική διάσταση της ζωής. Αντίστροφα η θρησκεία γίνεται "στενόμυαλη" αν απορρίψει την συμμετοχή της επιστήμης στην κατανόηση του κόσμου που ζούμε".