Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΑ "ΚΑΜΠΑΝΑ"

Παρακαλώ ας ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημα της cosmote οσον αφορά τις συνδέσεις whatsup και συμβολαίου που για δεύτερη φορά μέσα στο μήνα του Σεπτεμβρίου, μας αφήνουν χωρίς...
 επικοινωνία - πότε τα τηλέφωνα είναι τελείως "νεκρά, και χωρίς σημα καμπάνα (βάσει μετρήσεων 2009) - και πότε τα τηλέφωνα βγάζουν "δίκτυο απασχολημένο.
Αυτό συμβαίνει απο την Κυριακή 26/9 το πρωί εως και σήμερα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και ενα μεγά! λο πλήθος δυσαρεστημένων συνδρομητών. Περιμένουμε, εάν και εφόσον η Cosmote μας σέβεται να έχουμε μια ενημέρωση και όχι την ίδια κοροιδία με την προηγούμενη φορά που μετά απο δυο μέρες η cosmote μας έστειλε κάποια δωρεάν λεπτά (σε πολλους διήρκεσαν κάποιες ώρες και σε άλλους με maximum τις δυο μέρες) ή αφαίρεση του αντίστοιχου ποσού απο το πάγιο.
Και θέλει να λέγεται οτι είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών;;; Εντάξει το ξέρουμε οτι μετά το ξήλωμα των παράνομων κεραιών της, το σήμα χάθηκε αλλά όχι και έτσι....!!!
Υ.Γ. Η Cosmote σε επικοινωνια που είχαμε μαζί τους στις 20:39 μας δήλωσε ότι γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τους συνδρομητές....

-------------------------------

Εδώ κ 2 βδομάδες η cosmote στη λάρισα έχει παραλύσει...δε μπορούμε να πάρουμε τηλ σχεδόν ποτέ..τα μηνύματα όποτε θέλουν παραδίδονται..σήμα δε το σχολιάζω...γενικά δλδ όπως καταλαβαίνετε δεν τραβάει..