Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι

Το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα της Βραζιλίας δεσπόζουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης, το...
 οποίο παρουσιάζει σημαντικό αγωνιστικό και παικτικό ενδιαφέρον. Το βάρος θα πέσει στην. κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπου υπάρχουν ορισμένα δυνατά ζευγάρια και προβλέπεται μεγάλη μάχη για την κατάκτηση των πολύτιμων βαθμών. Από τα μεγάλα φαβορί η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς με την Ρουμπίν Καζάν που πέρσι ταλαιπώρησε αρκετά τους πρωταθλητές Ισπανίας. Το διπλό της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο διαδίκτυο και στο 1.65.

Με στόχο τη νίκη υποδέχεται την Κοπεγχάγη ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για πάρουν προβάδισμα στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ οι Δανοί θα επιδιώξουν να μην ηττηθούν και να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση καθώς κέρδισαν την Ρουμπίν Καζάν. Ο άσος του Παναθηναϊκού παίζει στο διαδίκτυο κατά μέσο όρο στο 1.90.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παρουσίασε αμυντικά προβλήματα στο πρωτάθλημα και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης περιορίστηκε σε λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τη Ρέιντζερς. Η τιμή της Βαλένθια δέχτηκε έντονη πίεση και έπεσε και στο 2.50, ενώ το διπλό ανέβηκε και στο 2.70.

Η Ρέιντζερς κατάφερε και πήρε βαθμό μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και θα υποδεχτεί με καλή ψυχολογία την άπειρη στη διοργάνωση Μπούρσασπορ που πέταξε λευκή πετσέτα στο ματς με την Βαλένθια. Ο άσος των Σκωτσέζων προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.00.

Σε αμφίρροπο όμιλο συμμετέχουν Ιντερ και Βέρντερ Βρέμης που ξεκίνησαν με ισοπαλία τη φάση των ομίλων. Η Ιντερ λόγω και της έδρας είναι το φαβορί σε αποδόσεις κοντά στο 1.60 με τον άσο να κινείται πτωτικά, αλλά και η ομάδα της Βρέμης έχει καλές εμφανίσεις επί ιταλικού εδάφους.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Τβέντε και στις αγορές επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη της αγγλικής ομάδας με τον άσο να υποχωρεί στο 1.70.

Μέτρια η πορεία της Σάλκε και υπάρχει επιφυλακτικότητα στις αγορές για τη νίκη της επί της υπολογίσιμης Μπενφίκα. Η τιμή της γερμανικής ομάδας ανέβηκε και στο 2.30 σε αρκετές εταιρείες.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Χαποέλ  Τελ Αβίβ θα υποδεχτεί τη Λυών, η οποία είναι το λογικό φαβορί χωρίς πάντως να εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη. Η νίκη της γαλλικής ομάδας προσφέρεται στο διαδίκτυο και στο 2.25.

Στη Βραζιλία γίνεται μεγάλη μάχη τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Τα μεγάλα φαβορί της αγωνιστικής είναι η Κρουζέιρο και η Φλουμινένσε που προσφέρονται στο διαδίκτυο σε καλύτερες αποδόσεις από αυτές που δίνει το ελληνικό κουπόνι. Η Κρουζέιρο παίζει στο 1.45, ενώ η τιμή της Φλουμινένσε ανέβηκε και στο 1.50, είκοσι μονάδες πιο πάνω από το 1.30 της ελληνικής αγοράς.

Πιέστηκε η απόδοση της δεύτερης στη βαθμολογία Κορίνθιανς προς το 1.65 και το 1.60, ενώ αντίθετα ανέβηκε προς το 2.15 η τιμή της Σεαρά που δεν ικανοποιεί.