Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το μεσημέρι «χαιρετά» τους παίκτες ο Μπάγεβιτς

Αν και η προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί, οι τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το πολύωρο ταξίδι από τον Βόλο, οδήγησαν στην…
μετάθεσή της.

Όπως ανακοινώθηκε στους παίκτες, θα πρέπει να βρίσκονται στους Θρακομακεδώνες στις 15.00, ενώ το παρών θα δώσει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τελευταία φορά. Φυσικά, δεν θα προπονήσει την ομάδα, ωστόσο θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές.

Έξω από το προπονητήριο της ΑΕΚ θα βρίσκονται και δημοσιογράφοι, οπότε το πιθανότερο είναι να έχουμε και κάποια επίσημη τοποθέτηση από τον Σερβοέλληνα. Στην προπόνηση πιθανότατα θα είναι ο Σταύρος Αδαμίδης. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, πως μαζί με τον Μπάγεβιτς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για την Ένωση και οι υπόλοιποι συνεργάτες του.

Αμίλητοι οι παίκτες…

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, η αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ο Μπάγεβιτς κάθεται στην πρώτη θέση του πούλμαν, όπου το κλίμα είναι ιδιαιτέρως βαρύ. Οι παίκτες δεν έχουν διάθεση για πολλά λόγια και οι περισσότεροι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει την παραίτηση του Σερβοέλληνα.