Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πρώτοι υποψήφιοι για Μπάγεβιτς...

Η παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει γίνει δεκτή από την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού.
Μάλιστα, στις πρώτες του...
 δηλώσεις ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν για τον καλύτερο, ενώ πρόσθεσε πως προσωρινός αντικαταστάτης θα είναι ο Κόλα, με βοηθό τον Γκρέταρσον.

Η φημολογία ξεκίνησε…

Λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα σχετικά με τον αντικαταστάτη του. Ο πρώτος που ακούστηκε και ο οποίος «παίζει» πολύ δυνατά είναι ο Λάζλο Μπόλονι, σενάριο που στηρίζεται στην πληροφορία πως ο… επόμενος θα είναι ξένος και γνωστός. Ο Μπόλονι πάντως αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και σίγουρα, μόνο αρνητικός δεν θα ήταν στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ένωση. Ωστόσο, αργά το βράδυ υπήρξε η πληροφορία, πως η ΑΕΚ κοιτάει περισσότερο για Ισπανόφωνο τεχνικό!

Από εκεί και πέρα, έντονα ακούγονται και τα ονόματα των Βαγγέλη Βλάχου και Νίκου Κωστένογλου από την ελληνική αγορά. Ο Κωστένογλου είναι ελεύθερος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θετικός στο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ για τον Βλάχο υπάρχει το… εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, η φημολογία περιλαμβάνει και τα ονόματα των Σαβέφσκι και Κετσπάγια, οι οποίοι πάντως δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Από αύριο… φουλάρουν

Ο Σταύρος Αδαμίδης φυσικά δεν μπορεί να πάρει μόνος του την απόφαση για τον επόμενο προπονητή. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ οφείλει να επικοινωνήσει με τους μετόχους, δηλαδή με τους Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρώτη επικοινωνία έχει γίνει (ενημερώθηκαν για Μπάγεβιτς), ωστόσο το πρωί της Δευτέρας θα… φουλάρουν για τον αντικαταστάτη.

Άλλωστε, στο εκτός έδρας ματς με την Ζενίτ για το Γιουρόπα Λιγκ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Κόλα μαζί με τον Γκρέταρσον. Από εκεί και πέρα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να βρίσκεται ο καινούριος προπονητής στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη.

Αμίλητος ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αφού κάθισε για αρκετή ώρα έξω από τα αποδυτήρια μαζί με τον Γεωργαμλή, είκοσι λεπτά πριν από τις 12.00 αποφάσισε να αποχωρήσει από το γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ντούσκο αν και πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους δεν έκανε καμία δήλωση, ωστόσο όπως έχει πει στα αποδυτήρια στους παίκτες του, τις επόμενες ημέρες θα εξηγήσει τους λόγους που φεύγει από την Ένωση.

Ο Μπάγεβιτς πάντως, αν και πλέον έχει αποχωρήσει από την ΑΕΚ, κάθισε στην πρώτη θέση του πούλμαν, χωρίς όμως να έχει διάθεση για κουβέντες.