Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Πριν λίγες ημέρες συνέλαβαν περισσότερους από 50 Αφρικανούς, να πουλάνε πρέζα και θάνατο στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Θάψιμο της είδησης από τα ΜΜΕ και ύστερα σου βγαίνουν διάφοροι τύποι χαμογελαστοί, ειρωνικοί και...
 κοροϊδεύουν τους κατοίκους της Ομόνοιας, του Αγ. Παντελεήμονα, των Πατησίων που καταγγέλλουν την διακίνηση ναρκωτικών έξω από τα σπίτια τους! Εκεί που θα έπρεπε να παίζουν τα ανήλικα παιδιά τους, που είναι κλειδαμπαρωμένα μεσα… Αυτοί όμως αγέρωχοι και ειρωνικοί. Είναι οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, που επειδή γίνεται πόλεμος στο Αφγανιστάν και υπάρχει πείνα στο Πακιστάν, θα πρέπει να ξενιτευτούν οι Έλληνες. Ήδη εάν δεν το ξέρετε από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζεται reality τηλεπαιχνίδι, του οποίου το βασικό θέμα είναι πως μπορεί να ζήσει ένας Έλληνας σε μία Ευρωπαϊκή χώρα! Μας ετοιμάζουν όλους σιγά-σιγά για μετανάστευση απ’ ό,τι καταλαβαίνετε… Σε όλους αυτούς, λοιπόν, τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, που ισχυρίζονται ότι δεν έχουν σχέση οι ξένοι με την εγκληματικότητα, αφιερώνουμε  τις δυο παρακάτω ειδήσεις: «Την τεράστια ποσότητα των 41 κιλών και 465 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν άνδρες της αστυνομίας στα Ιωάννινα, την οποία επρόκειτο να παραλάβουν τρεις Αλβανοί, με σκοπό να την προωθήσουν σε υποψήφιους αγοραστές. Τα ναρκωτικά εντοπίσθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, και αμέσως ξεκίνησε αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των κατόχων, η οποία κατάληξε στην σύλληψη των εν λόγω ατόμων, το βράδυ της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στην κατοχή τους βρέθηκε επιπλέον και το χρηματικό ποσό των 4.450 €, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.»

«Στη σύλληψη δύο Αλβανών υπηκόων, ενός άνδρα 47 ετών και μιας γυναίκας 42 ετών, προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες για ένα ζευγάρι που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης και δισκίων, σε τοξικομανείς στην περιοχή του Μεταξουργείου. Μεταξύ άλλων, από το ζευγάρι κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ και φυσίγγια, καθώς και εξοπλισμός με διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ..»