Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Βραδιά κλήρωσης και… πασαρέλας με άρωμα γυναίκας

Στην εκδήλωση με σλόγκαν «Γυναικεία υπόθεση» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση, η κλήρωση και η αποκάλυψη του νέου σήματος του πρωταθλήματος της...
 Α1 γυναικών. Παρουσιάστρια του event θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σε μία από τις πολλές εκπλήξεις της βραδιάς, που θα έχει έντονο άρωμα γυναίκας, δώδεκα αθλήτριες, μία από κάθε ομάδα, θα παρελαύνουν φορώντας ειδικά σχεδιασμένα από τον σχεδιαστή μόδας Γιάννη Τόγκο βραδινά φορέματα του οίκου Kathy Heyndels, κάποια από τα οποία θα δημοπρατηθούν μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας και τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού» που αποτελεί τον φιλανθρωπικό σκοπό που θα στηρίξει φέτος το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Στη διάρκεια της βραδιάς θα βραβευτούν οι Ρούξι Ντουμιτρέσκου, Σοφία Δρούγκα, Άγκι Μπάμπουλη για την πολύχρονη προσφορά τους στο άθλημα, καθώς και η MVP του περσινού πρωταθλήματος, Μπριζίτκα Μόλναρ.

Επίσης, μέσω video wall θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές από αγώνες του περσινού πρωταθλήματος, δίνοντας τη νότα που θα μας βάλει σύντομα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Από τη φετινή σεζόν το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, αφού καταργούνται τα πλέι οφ και το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση ομάδες αγωνίζονται σε πρωτάθλημα ΕΝΟΣ γύρου με βαθμολογία και κατατάσσονται από το 1-12.

Στη δεύτερη φάση οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τις θέσεις 1-6 θα αγωνισθούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της πρώτης φάσης). Η θέση που θα πάρουν στη βαθμολογία θα είναι η τελική στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ποιός υποβιβάζεται

Οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τις θέσεις 7-12 της πρώτης φάσης, θα αγωνισθούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία (δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες της πρώτης φάσης).

Η ομάδα που θα καταλάβει την 12η θέση στην τελική κατάταξη της δεύτερης φάσης θα υποβιβαστεί στην Α2, ενώ υπόλοιπες θα καταταχθούν αναλόγως.

Η άνοδος από την Α2

Στην Α1 θα αγωνίζονται από την νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012 η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου στο πρωτάθλημα της Α2 (συνολικά 3 ομάδες).

Να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στην Α1 γυναικών θα συμμετέχουν δεκατέσσερις ομάδες.