Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης κατηγόρησε απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με την καταδίκη σε ισόβια εξαρτημένης χρήστριας.
Kαταδικάστηκε σε ισόβια η Μαριάνθη Πατσελή εναντίον της...
 οποίας είχαν ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατάπληξη προκάλεσε η καταδικαστική απόφαση σε ισόβια ενώ είναι εξαρτημένη χρήστρια και παρά την θετική παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία όσον αφορά την επιστημονική τεκμηρίωση περί τοξικομανίας και την πραγματική κατάσταση της κατηγορουμένης.
Στην περίπτωση της Μαριάνθης Πατσελή έχουμε για μια ακόμη φορά παραγνώριση του πνεύματος του νομοθέτη, αναφορικά με την αμφισβήτηση των γνωμοδοτήσεων περί τοξικομανίας. Η Μαριάνθη Πατσελή καταδικάστηκε σε ισόβια επειδή αυθαιρέτως δεν κρίθηκε ως εξαρτημένη.
Ο βουλευτής Τάσος Κουράκης δήλωσε: «Η δικαιοσύνη μπορεί να είναι ανεξάρτητη δεν μπορεί όμως να είναι ανεξέλεγκτη ούτε πέραν των νόμων. Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι η απόρριψη επιστημονικά και νομικά τεκμηριωμένης πραγματογνωμοσύνης οδηγεί σε αδιέξοδο την ορθή εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για τους κρατούμενους για χρήση ναρκωτικών ουσιών και υπονομεύει το πνεύμα του νομοθέτη.
Το μείζον πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα των εξαρτημένων κρατουμένων δεν μπορεί να επιλυθεί με την φυλάκισή τους πόσο μάλλον με την μη αναγνώριση της ιδιαίτερης κατάστασής τους ως εξαρτημένων χρηστών».
http://www.spnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=566:2010-09-26-09-30-03&catid=2:antipoliteysi&Itemid=37
--------------------------------------------------------------

Μπράβο σε τέτοιους ανθρώπους σαν τον Κουράκη που έχουν το σθένος και καταγγέλλουν δημόσια τέτοιου μεγέθους δικαστικές αυθαιρεσίες!! Τέτοια ανθρωπόμορφα τέρατα έχουν εξουσία σαν τον Εφέτη Σάββα Κυριακίδη τον κύριο αρχιτέκτονα μιας από τις πιο άδικες και εξοντωτικές αποφάσεις που έχουν ποτέ βγει. Δυστυχώς στη χώρα αυτή είμαστε τελικά 200 χρόνια πίσω.. και ομοίως ωρολογιακά βρίσκονται και τα σκουριασμένα και επικίνδυνα μυαλά αυτών των υπ-ανθρώπων. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα άτομα τέτοιοι Εφέτες και απορώ πως δεν υπάρχει κανένας έλεγχος! Θα έπρεπε άμεσα να τίθενται -τουλάχιστο- σε διαθεσιμότητα και να αναιρούνται άμεσα τέτοιες αποφάσεις. Δυστυχώς, όπως είχε πει και ο μεγάλος Αϊνστάιν.. "2 πράγματα είναι άπειρα : το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και για το 1ο δεν είμαι και σίγουρος.." Η ανθρώπινη βλακεία εδώ όμως των δικαστικών δεν είναι απλώς βλακεία αλλά είναι λίαν επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο. Τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτή τη χρήστρια είναι οι πρώτοι που χρειάζονται ιατρική φροντίδα!! και όχι καταδίκη λες και είναι δολοφόνοι. Άρρωστοι είναι και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται, μα πιο πολύ άρρωστοι τελικά είναι οι δικαστές που τους δίνονται τέτοιες εξουσίες και ενεργούν έτσι.

Alex
ANAΓΝΩΣΤΗΣ