Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Επενδύσεις της "Audi" στην Ουγγαρία...

Επένδυση 900εκ ευρώ ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει η "Αudi" στην Ουγγαρία. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η επένδυση έχει να κάνει με την...
 επέκταση των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεών της κοντά στη βιομηχανική πόλη Γκιόρ. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εταιρεία αναμένεται να δημιουργηθούν 1.800 νέες θέσεις εργασίας έως το 2013.
Η ανωτέρω μονάδα της "Audi" στην Ουγγαρία χρονολογείται από το 1994, παράγοντας μικρά, μεγάλα, αλλά και σπορ οχήματα. Ήδη στη μονάδα απασχολούνται 5.600 εργάτες. Πέρυσι, παρήγαγαν 32.600 οχήματα, αλλά και 1.383.909 κινητήρες, ενώ ο στόχος που μεσοπρόθεσμα έθεσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ετησίως να παράγονται στην εν λόγω μονάδα 125 χιλιάδες οχήματα.

Κύκλοι της αγοράς σχολίασαν ότι εάν γίνει αυτό, τότε η "Audi" μελλοντικά θα ανταγωνιστεί, σοβαρά, την "Daimler (Mercedes)", που διατηρεί μονάδα κοντά στο Κετσκέμτ και θα βρεθεί στο απόγειο της παραγωγικότητάς της περί το 2012, απασχολώντας τουλάχιστον 2.500 εργάτες.
Τέλος, και η Opel στην Ουγγαρία, θυγατρική της General Motors, ανήγγειλε προ ημερών επέκταση μιας άλλης μονάδας παραγωγής οχημάτων, στο Στσένγκοτάρ, μέσω χρηματοδότησης της τάξης των 500 εκατομ.ευρώ...