Translate this page

Καλώς ορίσατε στην "ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο blog μας.
Τό Πρώτο Αδέσμευτο Καί Ανεξάρτητο Ελληνικό Blog Πού Διαβάζεται Σέ 151 Χώρες
Όλες η Ειδήσεις Σέ Μιά Σελίδα

Welcome to the "GATE OF INFORMATION"


We hope you enjoy browsing our blog.
The first non-alignment and independent Greek Blog read in 151 countries
All the news on a page


Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;

Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;
Εσύ έγινες fun της σελίδας μας στο Facebook;


powered by Agones.gr -


Related Posts with Thumbnails

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

'Εχει 3 γυναίκες, 27 παιδιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο

- Ποιός είναι ο 58χρονος εμίρης του Κατάρ που έρχεται στο Ελληνικό
- Ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια η περιουσία του
- Θέλει να κάνει το Κατάρ την Ελβετία του αραβικού κόσμου.
- Ποια η σχέση του με την...
 Ελλάδα
Η περιουσία του περιλαμβάνει υπεπολυτελή σκάφη, πολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά και επενδύσεις σε όλο τον κόσμο.
Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη χώρα μας με τη γυναίκα του και κάποια απο τα παιδιά του ενω ο πιλότος του αεροπλάνου του είναι ο Ελληνας, πρώην κυβερνήτης της Ολυμπιακής, Ιωάννης Σταυρακίδης.
Σύμφωνα με τη Real News, ο σεϊχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Τάνι θεωρεί τον εαυτό του προοδευτικό και μαζί με τον Αχμάντ αλ Σαγέντ, εκτελεστικό διευθυντή της κρατικής επενδυτικής εταιρίας Qatar Investment Authority, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο κράτος.
Η περιουσία του ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια και είναι ένας απο τους πολυσιότερους ανθρώπους στη χώρα που έχει το υψηλότερο κατα κεφαλήν εισόδημα.
Ο σεϊχης προώθησε αρκετές μεταρρυθμίσεις εντός του εμιράτου και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την κρίση του δυτικού κόσμου διέσωσε αρκετές εταιρείες που κινδύνευαν με κατάρρευση, χρησιμοποιώντας τα πετροδολάριά του. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Der Spiegel, “στην παρούσα κρίση αρκετές χώρες προτιμούν να κρατούν τα χρήματά τους, αντί να τα επενδύουν στο εξωτερικό. Για εμάς, πρόκειται για μία ευκαιρία που δεν πρόκειται να ξανάρθει μέσα στα επόμενα 20 χρόνια”. Οράμά του είναι να μετατρέψει το Κατάρ σε Ελβετία του αραβικού κόσμου και για το λόγο αυτό σχεδιάζει να επενδύσει 130 δισ. δολάρια στα επόμενα 5 χρόνια.
Τον περασμένο Μάιο το Κατάρ αιφνιδίασε τους πάντες προχωρώντας στην εξαγορά του πασίγνωστου πολυκαταστήματος Χάροντς, στην καρδιά του Λονδίνου, προσφέροντας 2,2 δισ. δολάρια στον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ.
Σε ό, τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Αλ Τάνι έχει 3 γυναίκες και 27 παιδιά και όπως γράφει η Real News η πρώτη και η τρίτη σύζυγός του περιορίζονται στα "καθήκοντά' τους, δηλαδή να γεννούν και να μεγαλώνουν τους απογόνους του. Η δεύτερη σύζυγός του ωστόσο, η Μοζάχ, με την οποία έχει 7 παιδιά, συμμετέχει ενεργά προωθώντας την εκπαίδευση των κοριτσιών και συνοδεύει τον σύζυγό της στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια χωρίς να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπό της. Οπως γράφουν τα ΝΕΑ ο Αλ Τάνι- που βρέθηκε στην εξουσία το 1995, όταν ανέτρεψε αιφνιδιαστικά και αναίμακτα τον πατέρα του, ο οποίος τότε βρισκόταν σε ταξίδι στην Ελβετία- είναι ένθερμος σπόρτσμαν με αδυναμία μεταξύ άλλων στην ιππασία και τις καταδύσεις.